Kultur

Skuespiller Eili Harboe og filmregissør Stian Kristiansen har giftet seg

Stavanger-paret giftet seg på Ølberg i helga.

Filmparet Eili Harboe og Stian Kristiansen fra Stavanger er nå mann og kone! Dette bildet er fra førpremieren av «Kyss meg for faen i helvete». FOTO: Pål Christensen

Skuespiller Eili Harboe (25), kjent fra «Thelma» og «Askeladden» giftet seg med «Mannen som elsket Yngve»-regissør Stian Kristiansen (46) lørdag, melder VG.

 • Følg Byas på Facebook!

Vielsen skjedde på Ølbergstranda, og feiringen gikk over hele to dager og ble en slags «bryllupsfestival», skriver avisa.

– Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sier Kristiansen til VG.

Filmparet fra Stavanger har vært sammen i sju år, og møttes under innspillingen av filmen «Kyss Meg for Faen i Helvete».

Stian Kristiansen er mest kjent for å ha regissert «Mannen som elsket Yngve», som fikk både Amanda- og Kanonpris for beste regi. Han er også regissør av oppfølgeren «Jeg reiser alene», samt flere episoder i den populære NRK-serien «Heimebane».

Eili Harboe debuterte som skuespiller i filmen «Kompani Orheim». Første hovedrolle fikk hun i nettopp «Kyss meg for faen i helvete». Hun har også vært med i store, norske filmer som «Bølgen» og «Askeladden». For sin innsats i Joachim Trier-filmen «Thelma» ble hun nominert til Amanda for beste kvinnelige skuespiller.

❤️#eiliogstian

Publisert:

Oppdatert:

 1. Film
 2. Ølberg
 3. Stavanger
 4. Bryllup

Joachim Rønning holdt styr på Angelina Jolie i Disneys nye storfilm

Joachim Rønning sier det gjaldt å holde Angelina Jolie i tøylene – for ikke å si ved hornene – under innspillingen av premiereklare «Maleficent: Mistress of Evil».

Relaterte artikler

 1. AKTUELT

  16 ting du kan gjøre i høstferie-helga

  9 MÅNEDER SIDEN
 2. AKTUELT

  24 ting du kan gjøre i høstferien

  9 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR

  Slik ser «Snøfall»-gjengen ut i dag

  7 MÅNEDER SIDEN
 4. AKTUELT

  Cecilie (30) satser alt på drømmen: – Ikke mange år siden folk spurte om det ikke var på tide å få en ordentlig jobb

  5 MÅNEDER SIDEN
 5. LIVSSTIL

  Charlot (27) fra Sola jakter skuespiller-drømmen i Toronto

  9 MÅNEDER SIDEN
 6. AKTUELT

  Dette kan du gjøre i helga!

  10 MÅNEDER SIDEN