Kultur

Skuespiller Eili Harboe og filmregissør Stian Kristiansen har giftet seg

Stavanger-paret giftet seg på Ølberg i helga.

Oppdatert:
 • Tone Pedersen

Filmparet Eili Harboe og Stian Kristiansen fra Stavanger er nå mann og kone! Dette bildet er fra førpremieren av «Kyss meg for faen i helvete». FOTO: Pål Christensen

Skuespiller Eili Harboe (25), kjent fra «Thelma» og «Askeladden» giftet seg med «Mannen som elsket Yngve»-regissør Stian Kristiansen (46) lørdag, melder VG.

 • Følg Byas på Facebook!

Vielsen skjedde på Ølbergstranda, og feiringen gikk over hele to dager og ble en slags «bryllupsfestival», skriver avisa.

– Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sier Kristiansen til VG.

Filmparet fra Stavanger har vært sammen i sju år, og møttes under innspillingen av filmen «Kyss Meg for Faen i Helvete».

Stian Kristiansen er mest kjent for å ha regissert «Mannen som elsket Yngve», som fikk både Amanda- og Kanonpris for beste regi. Han er også regissør av oppfølgeren «Jeg reiser alene», samt flere episoder i den populære NRK-serien «Heimebane».

Eili Harboe debuterte som skuespiller i filmen «Kompani Orheim». Første hovedrolle fikk hun i nettopp «Kyss meg for faen i helvete». Hun har også vært med i store, norske filmer som «Bølgen» og «Askeladden». For sin innsats i Joachim Trier-filmen «Thelma» ble hun nominert til Amanda for beste kvinnelige skuespiller.

❤️#eiliogstian
Publisert:
Oppdatert:
 1. Film
 2. Ølberg
 3. Stavanger
 4. Bryllup

Joachim Rønning holdt styr på Angelina Jolie i Disneys nye storfilm

Joachim Rønning sier det gjaldt å holde Angelina Jolie i tøylene – for ikke å si ved hornene – under innspillingen av premiereklare «Maleficent: Mistress of Evil».

Publisert:
 • NTB

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  16 ting du kan gjøre i høstferie-helga
  1 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  24 ting du kan gjøre i høstferien
  1 ÅR SIDEN
 3. KULTUR
  19 kjekke ting som skjer denne helga
  25 DAGER SIDEN
 4. KULTUR
  Slik ser «Snøfall»-gjengen ut i dag
  11 MÅNEDER SIDEN
 5. AKTUELT
  Cecilie (30) satser alt på drømmen: – Ikke mange år siden folk spurte om det ikke var på tide å få en ordentlig jobb
  8 MÅNEDER SIDEN
 6. LIVSSTIL
  Charlot (27) fra Sola jakter skuespiller-drømmen i Toronto
  12 MÅNEDER SIDEN