Kultur

Skuespiller Eili Harboe og filmregissør Stian Kristiansen har giftet seg

Stavanger-paret giftet seg på Ølberg i helga.

Oppdatert:
 • Tone Pedersen
Filmparet Eili Harboe og Stian Kristiansen fra Stavanger er nå mann og kone! Dette bildet er fra førpremieren av «Kyss meg for faen i helvete».

Skuespiller Eili Harboe (25), kjent fra «Thelma» og «Askeladden» giftet seg med «Mannen som elsket Yngve»-regissør Stian Kristiansen (46) lørdag, melder VG.

 • Følg Byas på Facebook!

Vielsen skjedde på Ølbergstranda, og feiringen gikk over hele to dager og ble en slags «bryllupsfestival», skriver avisa.

– Der var det familie og venner og folk som ville oss vel og heiet på oss. Det var masse, masse kjærlighet i rommet, sier Kristiansen til VG.

Filmparet fra Stavanger har vært sammen i sju år, og møttes under innspillingen av filmen «Kyss Meg for Faen i Helvete».

Stian Kristiansen er mest kjent for å ha regissert «Mannen som elsket Yngve», som fikk både Amanda- og Kanonpris for beste regi. Han er også regissør av oppfølgeren «Jeg reiser alene», samt flere episoder i den populære NRK-serien «Heimebane».

Eili Harboe debuterte som skuespiller i filmen «Kompani Orheim». Første hovedrolle fikk hun i nettopp «Kyss meg for faen i helvete». Hun har også vært med i store, norske filmer som «Bølgen» og «Askeladden». For sin innsats i Joachim Trier-filmen «Thelma» ble hun nominert til Amanda for beste kvinnelige skuespiller.

❤️#eiliogstian
Publisert:
Oppdatert:
 1. Film
 2. Ølberg
 3. Stavanger
 4. Bryllup

Eili Harboe og Herman Tømmeraas i gang med innspilling av moderne skrekkfilm

Eili Harboe og Herman Tømmeraas har hovedrollene i «Marerittet», som er under innspilling og beskrives som en moderne skrekkfilm.

Oppdatert:
 • NTB

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Kinoaktuell: Lokalt stjernelag trår til i norsk zombiefilm
  7 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  Skal lage animasjonsfilm av «Kvitebjørn Kong Valomon»
  1 ÅR SIDEN
 3. KULTUR
  Joachim Rønning holdt styr på Angelina Jolie i Disneys nye storfilm
  2 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  16 ting du kan gjøre i høstferie-helga
  2 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Han skal spille drømmeprinsen i nye «Tre nøtter til Askepott»
  8 MÅNEDER SIDEN
 6. AKTUELT
  24 ting du kan gjøre i høstferien
  2 ÅR SIDEN