«Venner for livet»-gjenforeningen sendes på HBO Nordic 27. mai

«Friends: The Reunion» har premiere på strømmetjenesten HBO Nordic 27. mai. Det blir en time og 43 minutter med klassefest med en sterk gjesteliste.

Publisert:
Joey er blitt grå i håret, men ellers er de evige vennene godt gjenkjennbare – der de blir å se i «Friends: The Reunion». Skjermdump fra traileren / YouTube

Den offisielle traileren for gjenforeningen er sett over 11 millioner ganger siden den ble lagt ut 19. mai, så fansen har ikke glemt Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer.

I filmen vender de tilbake til seriens kjente omgivelser på Stage 24 i Warner Bros-studioene i Burbank, California, der de «ser tilbake på og feirer den ikoniske komiserien». For dette er ikke en ny episode, men en slags rundebordssamtale, ifølge Screenrant.

I «Friends: The Reunion» får Courteney Cox og Jennifer Aniston besøk på det tradisjonsrike filmsettet av Justin Bieber og kona Hailey Bieber. Popstjernen ifører seg også Ross' berømmelige Spudnik-kostyme.

– Jeg gikk til produsenten av showet jeg spilte i, og han sa: «Den serien vil aldri gjøre deg til stjerne», minnes Jennifer Aniston i traileren, der de gamle TV-vennene hyler av latter over å lese noen av sine gamle replikker.

Også tidligere medvirkende gjester som Brad Pitt og kjendisfans som Justin Bieber – født samme år som serien hadde premiere – dukker opp i «Friends: The Reunion».

LES MER:

«Venner for livet»-gjenforeningen får kritikk – for lite mangfold på gjestelisten

Tilbake i sofaen – for en gjettekonkurranse viet «Friends»-spørsmål, som her: Hvor mange sider Rachels brev til Ross var. Skjermdump / YouTube

Programmet er regissert og produsert av Ben Winston med hjelp fra de tre originalprodusentene Kevin Bright, Marta Kauffman og David Crane.

Serien ble vist på TV fra september 1994 til mai 2004 og består av 236 episoder fordelt på 10 sesonger.

Den gang da: De seks vennene fotografert mens serien hadde sin gullalder.

Se traileren her!

Publisert:

«Venner for livet»-gjenforeningen får kritikk – for lite mangfold på gjestelisten

27. mai står premieren for «Venner for livet»-gjenforeningsepisoden. Etter at gjestelisten nylig ble offentliggjort hagler det kritikk for manglende representasjon.

Publisert:
  • NTB