Det er kun 13 episoder igjen av Game of Thrones

Serieskaperne har bestemt hvordan serien skal slutte.

SLUTT: Det nærmer seg slutten for suksess-serien Game of Thrones.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Denne uken ble sjette sesong av Game of Thrones avsluttet på amerikansk tv, og det var i forbindelse med et intervju serieskaperne David Benioff og D. B. Weiss gjorde med Deadline etter sesongavslutningen, at det som for mange sikkert er knusende nyheter kom frem:

Det nærmer seg slutten av HBO's megasuksess-serie Game of Thrones.

– Vi snakker om to sesonger til. Helt fra starten av snakket vi om å gjøre dette på 70 til 75 timer, og det er det vi kommer til å ende opp med. La oss si at det blir 73 timer, sier Benioff til Deadline.

Sesongavslutningen i sjette sesong var episode nummer 60. Det betyr at det kun er 13 episoder igjen av serien, som skal fordeles på to nye sesonger, skriver TV2.

Les også

* Fikk du med deg denne? Derfor er du så hekta på Game of Thrones

Vet hvordan det skal ende

Til Deadline forteller serieskaperne at de ønsker å gi seg på topp, mens seerne fortsatt liker serien. De avslører også at seriens slutt er pønsket ut for lenge siden, og at de nå jobber seg frem mot den.

Planen deres helt fra start har vært å lage én, sammenhengende historie gjennom alle sesongene. Hver sesong skulle aldri ha en ny handling.

– Vi ønsket noe som ville gi mening som en sammenhengende historie, dersom man ser det fra start til slutt. Vi er definitivt på vei inn i sluttspillet nå, sier Benioff til Deadline.

Følg Byas.no på Facebook!

Flere bøker på vei

Game of Thrones er basert på bokserien til George RR Martin (67), og de fem første sesongene av TV-serien fulgte handlingen i bøkene. I sjette sesong fortsatte serieskaperne på historien selv, da forfatteren ikke hadde har rukket å skrive neste bok i serien.

Neste bok er ventet for salg mot slutten av 2016.

Serieskaperne har tidligere uttalt at de siste sesongene av TV-serien kommer til å ha samme handling som Martins kommende bøker, skriver TV2.

Mer fra Byas.no:

Publisert: