Charlot (24) fra Sola jobber som skuespiller og modell i Oslo. Snart ser du henne på TV

Mye har skjedd siden hun deltok i MGP jr i 2003.

Publisert:
MODELL: Charlot har mange baller i lufta - hun jobber som både skuespiller og modell ved siden av studier i Oslo.

Husker du den lille blonde jenta som sang «sinnsykt gal forelsket» i Melodi grand prix junior i 2003?

Det var Charlot Daysh (24) fra Sola, det. Sammen med Joakim Harestad Haukaas vant hun hele greia. Mange år har gått siden den gang, men i motsetning til mange andre barnestjerner, har Daysh beholdt sin plass i rampelyset.

Hun er både artist, modell og skuespiller, men det er særlig skuespillerkarrieren hun satser stort på.

– Å være skuespiller er en veldig stor del av meg, og jeg får utrolig stor glede av å drive med det. Jeg vet at det er mange som gjerne vil jobbe som skuespiller, og jeg føler meg veldig heldig som får lov til å drive med det jeg elsker aller mest. Jeg tar det aldri for gitt, sier Daysh til Byas over telefon fra Oslo.

MGP: Charlot og Joakim vant Mpg Jr. i 2003.

Følg Byas.no på Facebook!

Få tilgang til gode rabatter og fordeler i Stavanger og Sandnes - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!

Skal spille i grøsserfilm

24-åringen flyttet fra Sola til hovedstaden i august i år, for å satse mer på skuespillerdrømmen. Dét angrer hun ikke på:

– Jeg har fått gjøre mye spennende etter at jeg flyttet hit. Jeg har blant annet spilt i reklamefilm, vært med i en kampanje for vegvesenet og jeg har fått smårolle i Hotel Cæsar.

– Det er mye mer som skjer her i Oslo, så det var riktig av meg å flytte hit. Jeg elsker skuespillerlivet her i hovedstaden og jeg trives godt her, sier Sola-jenta.

På nyåret blir hun å se som stuepike i Hotel Cæsar.

– Det er en smårolle, men jeg dukker opp litt her og litt der. Dette er en av de kjekkeste jobbene jeg har hatt. Folkene som er med er veldig hyggelige!

Jeg føler meg veldig heldig som får lov til å drive med det jeg elsker aller mest.

Daysh har også nylig landet en rolle i en norsk grøsserfilm som skal spilles inn neste år.

– Denne kan jeg ikke si så mye om ennå, men jeg rollen som «Anine». Det er kvinnelig produsent og kvinnelig regissør, noe jeg syns er veldig gøy. Jeg syns det er stas at kvinner tar en større plass i filmbransjen.

Innspillingen av denne starter i januar, så det blir nok for henne å gjøre også neste år. I tillegg jobber 24-åringen som modell både i Oslo og Stavanger, og pendler mellom jobber.

– Modelljobbing er også noe jeg trives veldig godt med. Kombinasjonen av skuespill og modelljobbing fungerer veldig fint.

MODELL: Charlot er med i byråene Team Models i Oslo og Prestige i Stavanger.

– Det er en fantastisk følelse!

Daysh har stått på scenen helt siden hun var fire år gammel, og der har hun blitt værende. Nå er hun glad for at all den harde jobbingen lønner seg.

– Jeg opplever at produksjonsselskaper kontakter meg uten at jeg har søkt på jobber, som for eksempel med Hotel Cæsar. Det er jo veldig gøy.

Neste år blir hun (forhåpentligvis) også å se i storsatsingen «Snømannen», basert på Jo Nesbøs suksessbok med samme navn. Heller ikke rollen her kan hun røpe så mye om ennå.

– Det er nok den kjekkeste jobben jeg har hatt, så langt. Jeg håper det kommer med i filmen, for man vet jo aldri hva de klipper bort. Men det var uansett en helt spesiell opplevelse å være med på en så ekstremt stor produksjon. Rollen min vokste litt underveis. Det er noe av det beste ved å være skuespiller, at du aldri vet hva som kommer til å skje.

– Hvor er du om fem år?

– Jeg håper at jeg fortsatt driver med det jeg elsker mest, og at jeg har roller som fenger både meg og publikum. Det å underholde et publikum er noe av det som driver meg aller mest, hvis jeg kan gi dem noe. Det er en fantastisk følese!

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Sportscaféen satser på hip hop: – Vi klarer å få ganske store navn til en liten pub i Vågen

LES MER:

* Har fått inn 3000 nye doser med vaksine mot livmorhalskreft

LES MER:

* Dette er høstens skjeggtrender

Publisert:

Charlot (27) fra Sola jakter skuespiller-drømmen i Toronto

Hun ble oppdaget av «Bente og Oli» som fireåring og har gått gradene gjennom MGP jr., Hotel Cæsar, reklamevirksomhet og modellering. Nå er det Hollywood North som gjelder.

Oppdatert: