10 lokale Paradise-deltakere vi håper å se i sesong 10

Det er ingen tvil om at Rogaland har levert mange sterke spillere til TV3-suksessen. Her er de vi håper kan slippe kula i neste sesong.

Publisert:
Denne gjengen har satt Rogaland på kartet, som de sier i Paradise Hotel.

Ryktene går om at Paradise Hotels tiende sesong kommer til å bestå av tidligere deltakere som har satt sitt avtrykk på legendehotellet, og det er jo nesten som at det er julaften, bursdag og 17. mai på samme tid.

Se & Hør melder i alle fall at det er flere eks-deltakere som vil gjøre comeback i det som vi håper kan bli en «all star»-sesong, og da er det nok flere lokale som stiller sterkt.

Stavanger, Sandnes og omegn har avlet frem flere som har tatt seg godt ut på skjermen (enten man har ledd med eller av dem).

Byas har samlet sammen de mest minnerike deltakerne fra de ni Paradise-sesongene og håper alle tar turen innom skandalehotellet neste år.

Følg Byas.no på Facebook!

10. Caroline Knutsen

Knutsen fra Sola var med i Paradise Hotels tredje sesong i 2010, og ble godt likt av publikum. Etter deltakelsen fikk hun mange positive meldinger, ifølge Se og Hør.

Etter deltakelsen måtte hun legge om livsstilen. Det ble for mye festing, og til slutt sa kroppen stopp.

Caroline Knutsen fra Sola måtte legge om livsstilen etter oppholdet på Paradise - det ble rett og slett for mye festing.

9. Jeanett Anthonsen Hellesætre

Hundvåg-jenta Jeanett Anthonsen Hellesætre var med på Paradise Hotel i 2014. Da fant hun på mye sprell sammen med venninna fra Kodal, Simone Boyle.

Jeanett Anthonsen Hellesætre fra Hundvåg drev i ettertid bloggen fomo.blogg.no sammen med meddeltaker Simone Boyle.

8. Arman Dzudza

Dzudza fra Sandnes var med i TV3-serien i 2014, og var kjent for å være et sprudlende tilskudd på hotellet. Inne på hotellet ble han betatt av Nicolai Bennis, men prøvde seg aldri på ham, da Bennis er heterofil, ifølge Se og Hør.

Arman Dzudza fra Sandnes røk ut rett før finaleuken i 2014.

7. Martine Hogstad

Hogstad fra Randaberg hadde et kort opphold på hotellet, men blir godt husket for øyeblikket da hun løp toppløs ut på balkongen og erklærte «God morgen, Mexico!» Hun fikk i tillegg tid til å snakke om hvor glad hun er i å «drida», men dessverre røk hun ut etter en knapp uke på hotellet. Vi har derimot stor tro på at hun hadde blitt en minnerik figur dersom at hun hadde fått bli noen dager til.

Martine Hogstad, ladies and gentlemen.

6. Fredrik Fredriksen

Fredrik Fredriksen fra Stavanger fra sesong 7 var godt likt av publikum, og det ble stor ståhei da han røk ut. Flere fansider ble opprettet på Facebook, og han ble stemplet som sesongens «good guy.

Hatten av for deg, Fredrik.

5. Kevin Soleng Hansen

Sesong 7 var en minnerik sesong for oss fra Sør-Rogaland, for da var også Hinna-gutten Kevin Soleng Hansen med. Han snakker riktignok østlandsk, men er født og oppvokst i Stavanger. Byas snakket med ham da han sjekket inn på hotellet.

Han sjekket inn på hotellet sammen med Førde-jenta Sara Eimhjellen, som kritiserte Kevin for å ikke ta noen vanskelige avgjørelser. Han vant også Mr. Paradise-konkurransen og fikk være dommer i kåringen sesongen etter.

Disco-kongen Kevin.

4. Amir Nickel

Hvem kan vel glemme Amir Nickel, som sjekket inn på hotellet i 2013? Han ble kalt hotellets mest forfengelige deltaker, og sjarmerte alle med sine hyppige kommentarer om «bollshit» og «det skjer til helvete på den fronten». Siden deltakelsen har han flere ganger vært å se på Mamma til Michelle sin blogg, og da hun var gravid med barn nummer to (evt. William), var det flere som trodde Amir var faren. Dette har hun avkreftet.

3. Dennis Poppe Thorsen

Gutten fra Hundvåg, med sitt eget mantra «Ska kje bare ha det kjekt, må ha det litt show og», er en av figurene som er vanskelige å glemme fra Paradise-årene. Han likte godt å sitere sitt eget mantra (selv om at jeg ikke er helt sikker på hva det betyr). I ettertid har han blitt kjent for forholdet sitt til med-deltaker Kristin Gjelsvik, som han driver en YouTube-kanal sammen med.

Hvem kan vel glemme øyeblikket da Dennis måtte sjekke ut, og han gråtkvalt siterte seg selv?

2. Isabel Raad

Hvem kan vel glemme berta fra Randaberg, som markerte seg sterkt i sesong syv av serien? Hun sjekket inn med setningen «Eg har langt hår, store pupper og lange vipper, og alt e ekta». Etter Paradise-innspillingen har hun operert nese, pupper, rumpe og lår, så hvis hun blir med i «all star»-Paradise sesong 10, må hun nok finne på noe annet å si.

På hotellet ble hun kalt «isdronning», og den tittelen levde hun godt med. Hun er i dag fulltidsblogger, og etter deltakelsen hadde hun også et forhold til med-deltaker Pierre Louis Olsson. Det ryktes at forholdet startet mens han enda var sammen med Martine Sjøhaug, en annen Paradise-deltaker. Godt at dramaet fortsetter utenfor hotellet, si.

Hotellets isdronning ser altså ikke slik ut lenger.

1. Christian Fredrik Trælnes

Ingen over, ingen ved siden. Legenden sjekket inn som CF, og fant raskt tonen med Elin Bergius, som han ennå er kjæreste med, og dessuten har fått to barn med.

Inne på hotellet var både CF og Elin glad i alkoholholdige drikker, og det førte til flere legendariske «krangler» hvor de diskuterte både stort og smått. Generelt var han en deltaker som ga alt, og vi avslutter denne kavalkaden ved å sitere sjefen sjøl: «SJOKKE?!»

Enig, CF. Du er absolutt ikke «sjokke.»

MER FRA BYAS:

LES MER:

Morten (24) fra Varhaug sjekket inn på Paradise Hotel: «Jeg er skapt for å ha sex, jeg vil påstå at jeg er en gud»

LES MER:

Paradise Hotel: Tafatte seere og løse kanoner

LES MER:

Internasjonale stjerner som har satt føttene på stavangersk jord

Publisert:

Paradise-Emil fra Sandnes: – Ingen intensjon om å være med, men jeg var for svak til å si nei

Egentlig er det ganske så tilfeldig at 20-åringen fra Bogafjell sjekket inn på Paradise Hotel.

Publisert: