2022 blir det store Batman-året – med Michael Keaton, Ben Affleck og Robert Pattinson i kappe

I den kommende HBO-filmen «Batgirl» skal Michael Keaton – som er blitt 70 år – på ny stille i Batman-kostyme. Også i en kommende DC Comics-film gjør Keaton en reprise på sin gamle rolle.

Publisert:
  • NTB
Ben Affleck (bildet) blir også å se som Batman i 2022 i den nye filmen «The Flash» – der også Michael Keaton står oppført på rollelisten i samme rolle.

Michael Keaton spilte Bruce Wayne alias Batman i de to Tim Burton-regisserte filmene «Batman» (1989) og «Batman vender tilbake» (1992).

Nå er det på med kappen og Batman-hetten igjen for skuespillerveteranen, men riktignok i birollesammenheng, melder Variety:

«Batgirl», som skal få premiere i løpet av 2022 på HBO, handler om Barbara Gordon, datteren til politisjef Gordon i Gotham City. Hun spilles av Leslie Grace. Samme år melder også den nye DC Comics-filmen «The Flash» seg – og også der dukker Keaton opp som Batman.

Michael Keaton i Tim Burtons film «Batman» fra 1989. Nå drar Keaton på seg kostymet igjen for å spille i «Batgirl», som kommer på HBO i 2022.

Michael Keaton avslørte nylig at han har vært nysgjerrig på sin gamle rolle, men at det tok sin tid før han var klar til å spille Batman på ny.

– Det må være bra, og det må ha en årsak, sa han til Variety.

LES MER:

10 filmer som garantert gir deg julestemning

LES MER:

Tatum tilbake i ny Magic Mike-film

Interessant nok står også Ben Affleck, som spilte Batman i 2016-filmene «Batman v Superman: Dawn of Justice» og «Suicide Squad», på rollelisten til «The Flash» – også han som Batman.

Og i 2022 er det også klart for Robert Pattinson i rollen i Warner Bros-filmen «The Batman».

Og går alt som det skal, så blir det enda mer Lynvingen på kinolerretene til neste år, da med Robert Pattinson som den dystre superhelten.

«The Batman», med regi av Matt Reeves, har vært koronarammet – men innspillingen skal være i boks og premieren satt til 4. mars neste år. . Bak står Warner Bros, og to oppfølgere og to spinoffserier for HBO Max skal være under planlegging.

LES MER:

Rekordmange romantiske julefilmer melder seg

LES MER:

Har du lagt merke til dette i Disney-filmene?

Publisert:

5 ting du kanskje ikke visste om Batman

Den nye Batman-filmen har premiere denne helga. Visste du dette om vår svartkledde venn?

Oppdatert: