Thea (21) hater å lyve, men på Paradise Hotel er hun kynisk og spiller blodseriøst

– Jeg blir nok fort oppfattet som en sterk utfordrer, sier 21-åringen fra Stavanger om Paradise Hotel-deltakelsen.

Oppdatert:
Thea Gudmundsen (21) er den eneste lokale deltakeren i årets Paradise Hotel.

Nylig kom Thea Gudmundsen fra Stavanger hjem fra Mexico. Der har hun vært med på innspillingen av den ellevte sesongen av Paradise Hotel, som har premiere mandag kveld.

– Ja, mamma har stoppet å grine nå, sier Gudmundsen og ler.

Nyheten om at 21-åringen skulle være med på realityprogramet som mange elsker, eller elsker å hate, ble mildt sagt mottatt med vekslende hell på hjemmebane.

– Jeg husker broren min på 19 år sa at «Thea, ikke vær en bitch!»

Vi ba dere sende inn spørsmål til Thea på Instagram. Se hva hun svarte her:

Byas

Intriger og drama

Bitch? Nei. Kynisk? Ja.

Til tross for at jenta fra Gausel beskriver seg selv som glad og positiv, måtte hun ta på pokerfjeset under innspillingen.

– Jeg hater å lyve, men jeg tok dette blodseriøst. Jeg skulle være med lengst mulig, sier 21-åringen.

Innspillingen er ferdig og Gudmundsen sitter på alle hemmelighetene, men kan naturlig nok ikke snakke om detaljer eller hva som skjer i programmet. Det har hun ikke lov til.

Men for deg som er glad i intriger, drama og kynisme så er det bare å finne fram popcornet med en gang.

– Årets sesong handler mye mer om spillet enn tidligere sesonger. Det får vi se fra den første uka, sier Gudmundsen.

Varselet om at noe var i ferd med å skje kom allerede i fjor, da tidligere deltaker Isabel Raad skrev på bloggen sin at hun var lei «badeferie-gjester uten ryggrad».

Hvor mange nye følgere får du på Instagram før en sesongpremiere av Paradise Hotel? Ca 2000, opplyser Gudmundsen, samt en håndfull i Byparken i Stavanger.

– Fuck fordommer

Gudmundsen sendte inn en søknad fordi hun hadde lyst på en utfordring, samtidig syntes hun det hørtes kult å ut å være med på realityprogrammet.

Etter to intervjurunder var hun likevel overrasket over at hun hadde blitt plukket ut til å være én av 12 paradise-deltakere.

– Paradise-deltaker. Hva tenker du selv om den tittelen?

– Fuck fordommer. Du må ikke være dum for å være med.

– Hva synes du selv om programmet?

– Jeg har selvsagt sett programmet før, jeg har også tenkt at det har vært tåpelig, men samtidig vet du at det er mye klipp og lim. Det er tross alt underholdning, sier 21-åringen.

– Er du redd for hvordan du vil bli framstilt på TV?

– Nei. Jeg er så trygg på meg selv at jeg vet jeg kan takle både hat og andre negative reaksjoner, men jeg tror jeg blir greit framstilt.

Gudmundsen beskriver seg selv som glad og positiv, men skjønner at folk kan sitte igjen med et annet inntrykk av henne når sesong 11 av Paradise Hotel begynner mandag.

– Jeg er rar

De aller, aller fleste tilbakemeldingene fra venner, kjente og ukjente har vært positive. Så er det også noen som ikke skjønner hva 21-åringen driver med.

– Jeg fikk en melding på Instagram av person som ikke kunne forstå hvorfor jeg kunne være med på et så teit opplegg. Jeg svarte ham, og det endte opp med at han spurte om snappen min etterpå. Du kommer langt med å bare være hyggelig, sier 21-åringen.

Etter at hun fullførte videregående i 2016, har hun jobbet som make up-artist. Etter Paradise-deltakelsen utelukker ikke Gudmundsen å gjøre andre ting.

Blogger, musikkmanager eller forfatter er nye karriereveier 21-åringen vurderer.

– Paradise Hotel var en måte jeg kunne utfordre, men også markedsføre meg selv på. Folk må gjerne tenke at jeg er rar, men det er helt greit, for jeg er gjerne litt rar, sier Gudmundsen og ler.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Slik skapte Gud TV-underholdningen

LES MER:

Siv (21) fra Vigrestad er med på «Ex on the Beach»: – Det kommer til å skje mye sykt

LES MER:

Kryper fylleangsten innpå? Slik kan du holde den unna!

Publisert:
Oppdatert:

Thea (21) fra Stavanger er med i årets «Paradise Hotel»

– Jeg er ikke her på badeferie. Jeg skal vinne.

Oppdatert: