Nå blir det ny sesong av «Kompani Lauritzen» – etter at nær millionen fulgte finalen

Nå lover TV 2 at det blir ny runde med «Kompani Lauritzen» og den harde kjendiskampen om å få oberst Dag Ottos oransje beret.

«Kompani Lauritzen» kåres til koronavårens vinner. Oberst Dag Otto Lauritzen (t.h) og nestkommanderende og kaptein Kristian Ødegård.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Lørdag gikk finalen i serien av stabelen, der Øyvind «Vinni» Sauvik kjempet seg til seieren etter at de fire gjenstående deltagerne hadde hoppet i fallskjerm, svømt, padlet og tråkket av gårde i kamp mot fienden.

Finalen samlet halvparten av alle TV-seerne lørdagskvelden, og mandag meldte Kampanje at «Kompani Lauritzen» foreløpig har en Total Screen Rating på 994.000 seere – noe som inkluderer opptak, reprise og strømme-TV. I snitt har hele sesongen blitt sett av 1.169.000 seere.

Les også

Izabell skulle egentlig aldri være med på reality. Så kom telefonen fra «Kompani Lauritzen»

Stavangers hiphop-dronning Izabell var blant årets deltakere. Her sammen med komiker Henrik Thodesen og programleder Desta Marie Beeder. Vinneren ble Øyvind «Vinni» Sauvik.

– Vi kan trygt kåre «Kompani Lauritzen» til koronavårens vinner, sier TV-sjef Marianne Massaiu i mediebyrået Mediacom til Kampanje.

Selv kaller TV 2 serien «et eventyr» så vel som «en av de største TV-suksessene i nyere tid».

– Derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn i Åndalsnes på nytt, sier programredaktør i kanalen, Kathrine Haldorsen.

Publisert: