Kultur

Nå blir det ny sesong av «Kompani Lauritzen» – etter at nær millionen fulgte finalen

Nå lover TV 2 at det blir ny runde med «Kompani Lauritzen» og den harde kjendiskampen om å få oberst Dag Ottos oransje beret.

Publisert:
 • NTB

«Kompani Lauritzen» kåres til koronavårens vinner. Oberst Dag Otto Lauritzen (t.h) og nestkommanderende og kaptein Kristian Ødegård. FOTO: Matti Bernitz

Lørdag gikk finalen i serien av stabelen, der Øyvind «Vinni» Sauvik kjempet seg til seieren etter at de fire gjenstående deltagerne hadde hoppet i fallskjerm, svømt, padlet og tråkket av gårde i kamp mot fienden.

Finalen samlet halvparten av alle TV-seerne lørdagskvelden, og mandag meldte Kampanje at «Kompani Lauritzen» foreløpig har en Total Screen Rating på 994.000 seere – noe som inkluderer opptak, reprise og strømme-TV. I snitt har hele sesongen blitt sett av 1.169.000 seere.

LES MER:

Izabell skulle egentlig aldri være med på reality. Så kom telefonen fra «Kompani Lauritzen»

Stavangers hiphop-dronning Izabell var blant årets deltakere. Her sammen med komiker Henrik Thodesen og programleder Desta Marie Beeder. Vinneren ble Øyvind «Vinni» Sauvik. FOTO: Matti Bernitz/TV2

– Vi kan trygt kåre «Kompani Lauritzen» til koronavårens vinner, sier TV-sjef Marianne Massaiu i mediebyrået Mediacom til Kampanje.

Selv kaller TV 2 serien «et eventyr» så vel som «en av de største TV-suksessene i nyere tid».

– Derfor er det veldig hyggelig å kunne bekrefte at vi nå har bestilt en ny sesong som skal spilles inn til høsten. Vi vurderer å spille inn i Åndalsnes på nytt, sier programredaktør i kanalen, Kathrine Haldorsen.

Publisert:
 1. Kompani Lauritzen
 2. TV2
 3. Reality-TV

Izabell skulle egentlig aldri være med på reality. Så kom telefonen fra «Kompani Lauritzen»

Men forutsetningene for å bli med var kanskje ikke de beste, for ei som hater autoriteter, er elendig på disiplin og orden - og blir sur når treningsinstruktøren pusher litt ekstra.

Publisert:
 • Tone Pedersen
 • Helen Greig King

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Neste tropp klar for «Kompani Lauritzen»
  7 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  Så mange har sett Førstegangstjenesten
  6 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR
  Han er «den unge James Bond»
  11 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Gode tall for ny NRK-serie: – Bekrefter at den var etterlengtet
  7 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR
  «Outlander» får en sjuende sesong
  1 MÅNED SIDEN
 6. KULTUR
  Dette er nyhetene hos HBO og Netflix i juni
  11 MÅNEDER SIDEN