Hilde Selvikvåg hyller familien i ny låt

Artisten fra Jæren hyller sine foreldre og besteforeldre i sangen «Mine store».

Publisert:
Hilde Selvikvåg legger ut på to turneer i år, med nye låter i bagasjen.

– Det er en sang til de som alltid har passet på meg. Mine foreldre, besteforeldre, mine store. Den handler om alt det fine livet har gitt meg, sier Hilde Selvikvåg i en pressemelding.

– Den dagen de nærmeste skulle trenge meg litt mer, ønsker jeg å være der for dem, slik de alltid har vært der for meg, forteller hun videre om inspirasjonen bak låten som ble sluppet fredag.

Selvikvåg brenner for demenssaken. Hun har hatt sommerjobb på sykehjem, familien hennes er berørt av demens, og hun har holdt flere konserter på eldrehjem.

Artisten har også en egen scrunchie-kolleksjon, hvor overskuddet av salget går til demensforskning. Hårstrikkene med 80-tallspreg blir sydd av artisten selv og venner.

LES MER:

Hilde Selvikvåg og Ingrid Bergtun: – Vi ønsker å bruke vår posisjon til å skape en endring

Scrunchiene til Selvikvåg - dekorert med navn på egne låter.

I 2019 tilbrakte 28-åringen mye tid rundt omkring i Norge på turne med pianoet sitt. I år er det planlagt to turneer i Norge; én i april og den andre i september.

Nye poplåter skal synges på nye steder - på jærsk selvfølgelig!

Her kan du høre den ferske låten:

LES MER:

Stonerrockerne i Suncraft vant spillejobb på Mablis – og 25.000 kroner

Publisert:

Fire av fylkets største talenter forener krefter

En digital konsertopplevelse «ulikt noe annet du har sett før», lover regissør Martin Bremnes. Fire unge, lovende artister fra Stavanger skal opptre direkte på stream, noen for aller første gang.

Publisert: