7 Disney-filmer vi gleder oss til i 2016

Gjør klart for gjensyn med blant annet Simba, Mowgli og Finding Nemo!

Publisert:
  • Magnus Nødland Skogedal, Krsby
I den nye serien The Lion Guard fortsetter Løvenes konge-teamet å ta livet som det faller seg.

Her er noe av det vi gleder oss til å se fra Disney i år:

Følg Byas.no på Facebook!

1. The Lion Guard

Har du savnet Simba, Rafiki, Timon og Pumba? Nå kommer det som en egen tv-serie! Den skal hete The Lion Guard, og først og fremst dreise seg om eventyrene til Kion, Simbas sønn.

Mufasa vil også være med i serien, i tillegg til den nye karakteren Bunga, som er en honninggrevling som adopteres av Timon og Pumba.

Serien har premiere i januar.

2. Zootopia

Disney byr selvfølgelig på mange nye filmer, og den første tegnefilmen, Zootopia, kommer ut i slutten av februar.

Den handler om en by hvor det bare bor dyr, men dyrene har et klassedelt samfunn. Filmen følger historien til kaninen Judy Hopps, som begynner å jobbe i politiet og må kjempe for å gjøre seg respektert.

3. Jungelboken

Jungelboken kommer ut i ny drakt, spilt av skuespillere denne gangen. Filmen kommer ut i april, og vil ha med skuespillere som Bill Murray, Scarlett Johansson og Bill Murray.

Det er kun to roller som vil være faktiske mennesker, Mowgli og hans far, resten vil være dataanimerte dyr. Gled deg til gjensyn med Baloo, Bagheera, Akela og Shere Khan!

4. Captain America: Civil War

Captain America: Civil War er oppfølgeren til Avengers: Age of Ultron, og vil handle om splittelsen som oppstår i Avengers etter den forrige filmen.

En side holder med Captain America, en annen med Iron Man. Resultatet blir nok litt av en kamp. Superstjernegalleriet blir å se på kinoskjermene i mai.

5. Alice Through the Looking Glass

I mai får vi også et gjensyn med Alice fra Alice in Wonderland. Den nye filmen heter Alice Through the Looking Glass, og handler om Alices retur til Underland.

Tidsreiser, kappløp og Johnny Depp som «The Mad Hatter» er noe av det denne filmen har å by på.

6. Finding Dory

Husker du Dory fra Nemo? Fisken som glemmer det meste? Nå får hun en egen film! Finding Dory kommer ut i juni, og skal handle om Dory og hennes gjenforening med sin familie.

Nemo dukker også opp i filmen, og det vil bli introdusert flere nye karakterer. Det hele starter visst med at Dory husker (!) noe fra sin fortid.

7. SVK

I juli får vi se Disneys versjon av SVK, Stor Vennlig Kjempe. Roald Dahl-karakteren bringes til live av Steven Spielberg, og historien handler om 10-årige Sophie som møter kjemper for første gang.

De viser seg å være vennlige, og sammen med SVK reiser hun til dronning Victoria for å fortelle om kjempene og deres situasjon.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

Kjenner du igjen denne familien?

LES MER:

Sett alle tegnefilmene på Netflix? Nå kommer det flere!

LES MER:

De 5 heteste «Making a murderer»-teoriene

LES MER:

Klar for ny sesong av House of Cards?

LES MER:

Sett «Narcos»? Her er 10 ting du neppe visste om Pablo Escobar

Publisert:

I år blir det gjensyn med Nemo, Mowgli og Simba

Disney har mye på gang, og mange får gjensyn med kjære karakterer i 2016.

Publisert: