Rolf Kristian Larsen lot seg inspirere av Cezinandos musikk

Nå er han aktuell som skaperen av et teaterstykke om en yngre generasjon.

Publisert:
Skuespiller Rolf Kristian Larsen fotografert i forbindelse med NRK-serien «Heimebane». Nå gjør han seg gjeldende som dramatiker. Foto: Tore Meek / NTB

Mange kjenner Larsen som skuespiller, blant annet fra filmer som «Kompani Orheim» og «Nordsjøen». Men nå er han aktuell som skaperen av et teaterstykke om en yngre generasjon – fanget i et hamsterhjul av selvrealiseringsmuligheter.

Av pressemeldingen framgår det at Larsen har hentet inspirasjon fra Kristoffer Cezinando Karlsens album «Et godt stup i et grunt vann» og «Noen ganger og andre».

LES MER:

– Sikre på at «Nordsjøen» vil være med å gi folk tilbake den gode følelsen som bare kino kan gi

«Teksten til Rolf Kristian bruker sangene som et springbrett til å fortelle historien om en generasjon med uendelige muligheter uten et tydelig kart», heter det videre.

Musikken er bearbeidet for scenen av produsent, komponist og elektronikaartist Bendik Hovik Kjeldsberg, kjent under artistnavnet Bendik HK.

På scenen stiller blant andre Sofia Tjelta Sydness, kjent fra «Rådebank» (2021) og «Ida tar ansvar» (2021).

LES MER:

Tjelta-serie har fått sendedato

«Robin faller» er produsert av Vega Scene i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Den Nationale Scene, og stykket får urpremiere på Vega Scene 24. september 2022.

Rolf Kristian Larsen debuterte som skrivende med «l.i.f.e.g.o.e.s.o.n» på Det Norske Teatret i 2018, og «Robin faller» er hans sjette stykke som dramatiker, skriver Vega Scene.

LES MER:

«Broen»-manusforfatter med ny krimserie med Sofia Helin

LES MER:

Ny «Squid Game»-sesong kommer først mot slutten av 2024

Publisert:

Isah (23) fra Stavanger er en av årets artister i «Hver gang vi møtes»

Mandag starter innspillingen av en ny sesong av TV2-serien «Hver gang vi møtes». 23 år gamle Isah fra Stavanger er en av sesongens artister.

Publisert: