Trenger du litt kos? Her kan du leie noen til å ligge i skje med deg

Noen ganger er alt man trenger å ligge i skje.

Publisert:
  • Michelle Bjellmo, Trd.by

Spooning, eller å ligge i skje som det vel heter på norsk, er populære greier. Og det er jo ikke så rart, hvor hvem digger ikke det? Det er koselig, det er kroppskontakt og det er trygt.

Men mange av oss har kanskje ikke en kjæreste eller venner som er så gira på å varme deg en kjip søndag kveld. Det har flere amerikanere (selvsagt) oppdaget, og nå har flere opprettet en virksomhet som gir deg nettopp noen til å ligge i skje med.

Følg Byas.no på Facebook!

500 i timen

For den nette sum av rundt 500 kroner for en time, får du en person til å holde rundt deg. På denne nettsiden kan du selv velge hvem du vil ha som skje-partner for en time, og du velger selv om man skal se en film eller bare ligge i ro.

Og årsaken til at noen virkelig har laget bedrift ut av dette? Jo, fordi de mener at kos og spooning har en helseeffekt.

LES MER:

Fått med deg dette? Nå kan du se denne juleklassikeren i helt ny drakt

Kose-effekt

– Kosing gir en stor helseeffekt som kun kan gis på denne måten og ved en fast kose-partner. Det tar vekk mentalt og psykisk stress, styrker immunforsvaret, gir lavere blodtrykk og tar vekk smerte, hevder de på sine nettsider.

Der kommer det også godt fram at de heller IKKE tilbyr noen annen form for tjenester, som i andre situasjoner kan oppstå naturlig ved spooning…

Så gjenstår det å se om denne «suksessen» kommer til Norge med det første.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

Folk er fantastiske! Se 2015 på 21 minutter

LES MER:

9 norske juletradisjoner som får deg til å le

LES MER:

Nå kan du se denne juleklassikeren i helt ny drakt

Publisert:

Trenger du litt kos? Her kan du leie noen til å ligge i skje med deg

Noen ganger er alt man trenger å ligge i skje. Det har flere oppdaget, og nå kan du leie deg en partner til å gjøre nettopp det.

Publisert: