Strømmetjeneste klar med film om Billie Eilish – skal også opp på kino

I februar neste år kommer dokumentarfilmen om den 18 år gamle popyndlingen.

Publisert:
  • NTB
Før helgen kom også musikkvideoen til «No Time to Die», der Billie Eilish synger tittellåten til den nye Bond-filmen.

Tittelen på filmen er «The World's a Little Blurry», og den følger Eilish på turneen etter at hun slapp debutalbumet «When we all fall asleep, where do we go?» i fjor.

Platen innbragte henne fem Grammy-priser, og gikk til førsteplass på den amerikanske albumlisten. Nå er hun også nominert til hele 12 Billboard-priser, som deles ut 14. oktober.

I kampen om attraktivt innhold spyttet strømmetjenesten Apple Plus angivelig i 230 millioner kroner for filmen, selv om dette ikke er offisielt bekreftet.

LES MER:

Utopia planlegger tidenes comeback og Landstreffet er utsolgt, men hva skjer med Mablis?

LES MER:

Billie Eilish er strømmevinneren

Regissør er R.J. Cutler, og det sies at «The World's a Little Blurry» også tar for seg den unge stjernens personlige liv også. I tillegg til å strømmes skal den også gå opp på kinoene.

Før helgen kom også musikkvideoen til «No Time to Die», der Billie Eilish synger tittellåten til den nye Bond-filmen. Nyheten fikk 3,4 millioner likes de første 10 timene etter at Eilish meldte det på Instagram.

Låten ble sluppet tidligere i år og i november får filmen endelig premiere.

Publisert:

Billie Eilish åpner om hvorfor hun alltid brukte for store klær – kaster dem for motebladet Vogue

Billie Eilish er å se på forsiden av britiske Vogue – med et oppsiktsvekkende bilde langt fra imaget hun hittil har vist frem.

Publisert: