Viaplays nye storsatsing er snart premiereklar

Den nye storsatsingen til Viaplay, «The Defeated», beskrives som et drama i stor stil, satt til etterkrigstidens Berlin når kalenderen viser 1946.

Publisert:
  • NTB
Ruiner og kriminalitet: «The Defeated» tar oss med til Berlin etter krigen, og i rollen som politimester ser vi Nina Hoss.

Flere fortellinger flettes sammen i hverandre, og karakterene er omgitt av ruiner og kriminalitet, heter det om den nye serien.

Handlingen spinner blant annet rundt en amerikansk politimann (Taylor Kitsch), som er i byen på oppdrag av US Occupation Force, men hans egentlige mål er å finne broren sin, Mortiz (Logan Marshall-Green).

LES MER:

Dette er nyhetene hos HBO, Netflix og Disney+ i desember

En annen handlingstråd følger Karin Mann (Mala Emde), en ung tysker som hevner seg på amerikanske soldater – men som havner i klørne til den fryktede «Engelmacher» (Sebastian Koch).

Nina Hoss og Michael C. Hall er andre skuespillere vi ser i denne serien. Sistnevnte er kjent fra sin morderiske rolle i «Dexter», serien som la ned i september 2013 – etter åtte sesonger.

LES MER:

Ønsker advarsel på «The Crown»

«The Defeated» er skapt av den svenske manusforfatteren og regissøren Måns Mårlind, som i sin tid var med på å skape TV-serien «Broen».

Prosjektet, som tidligere gikk under navnet «Shadowplay», får premiere 13. desember på Viaplay.

Publisert:

«Vikings»-skaperen vil vise oss den sanne Billy the Kid

Har du fått med deg sommerens store strømme-hit, Viaplay-serien «Billy the Kid»? To nye sesonger om western-antihelten er planlagt, forteller serieskaperen Michael Hirst.

Publisert:
  • NTB