Kultur

Disse seriene kommer i oktober

Vi har funnet premieredatoene, slik at du slipper å gå glipp av noe som helst.

Publisert:
 • Line Pevik
Det er mange serier å se frem til nå i oktober!

En ny måned betyr nye serier og filmer hos strømmegigantene. Vi har letet frem premieredatoene for både kjente og nye serier som vi gleder oss til å se i oktober!

Følg Byas.no på Facebook!

Speechless

Premiere: 1. oktober.

Denne serien hadde premiere høsten 2016, men blir nå tilgjengelig for norske seere. Komedien kommer snart med sin tredje sesong, men fra 1. oktober kan du se seriens første sesong hos Viaplay. «Speechless» har en IMDB-vurdering på 7.6.

Dancing Queen

Premiere 5. oktober.

Denne dokumentariske originale Netflix-serien handler om Alyssa Edwards, som på dagtid regjerer i dansestudioet. Om natten herjer hun derimot i drag-verdenen.

Will & Grace - sesong 10

Premiere: 5. oktober.

Over et tiår har passert siden sist, men nå er de tilbake. De er bestevenner og bor sammen midt i New York. Han, en fremgangsrik homofil advokat og hun en heterofil interiørdesigner. Kommer på Viaplay!

Big Mouth - sesong 2

Premiere 5. oktober.

En gruppe tenåringer får livene snudd på hodet av pubertetens vidunderlige skrekkammer i denne komedien. Den første sesongens ti episoder ligger allerede hos Netflix, og 5. oktober kommer sesong 2.

Elite

Premiere: 10. oktober.

Las Encinas er den mest eksklusive skolen i landet, der eliten sender sine barn for å gå på skole. Midt i miksen starter også tre tenåringer fra arbeiderklassen, etter at deres forrige skole ble ødelagt i et jordskjelv. Gnisninger oppstår, og et drap skjer. Hvem er den skyldige? «Elite» kommer på Netflix.

The Haunting of Hill House

Premiere: 12. oktober.

Denne skrekkserien er en moderne påminnelse fra den klassiske romanen skrevet av Shirley Jackson i 1959, med samme navn. Serien kommer på Netflix!

Camping

Premiere: 14. oktober.

Denne komedien dukker opp hos HBO i midten av oktober. Forbered deg på en ferie for historiebøkene - en gruppe venner drar på camping for en feiring. Der går kanskje ikke alt etter planen, og begynner å spinne ut av kontroll.

Supergirl - sesong 4

Premiere: 15. oktober.

«Supergirl» er en amerikansk action- og eventyrserie som har gått på amerikansk TV siden 2015. Serien er basert på DC Comics’ seriefigur Supergirl. Fjerde sesong kommer på HBO i oktober.

Making a Murderer

Premiere: 19. oktober.

Endelig! Den andre sesongen på ti episoder vil følge Avery og nevøens ankesaker. Sesongen har premiere 19. oktober hos Netflix, på fødselsdagen til nevøen Dassey.

LES OGSÅ:

LES MER:

Ny sesong av «Making a Murderer» kommer i oktober

Wild District

Premiere: 19. oktober.

Colombianske «Wild District», med Juan Pablo Raba fra «Narcos», kommer på Netflix i oktober. Seerne får følge Jhon Jeiver (Raba), som er en geriljakriger som rømmer fra jungelen etter at den colomianske fredsavtalen er signert.

Bodyguard

Premiere: 24. oktober.

Ifølge Dagbladet er det bekreftet at den rekordbrytende dramaserien «Bodyguard» også blir tilgjengelig for norske seere i oktober. Serien ble sett av 10,4 millioner briter, som er det høyeste lanseringsseertallet for en britisk tv-kanal det siste tiåret, melder ITV Studios.

Serien handler mye om forholdet mellom en maktsulten minister og hennes livvakt. Livvakten spilles forresten av Richard Madden, hittil best kjent som karakteren Robb Stark i «Game of Thrones»!

Chilling Adventures of Sabrina - sesong 1

Premiere: 26. oktober.

Den overnaturlige serien er basert på en tegneserie med samme navn. To sesonger er planlagt, og den første av dem kommer på Netflix mot slutten av oktober.

MER FRA BYAS:

LES MER:

De vant Idol, men hva skjedde så?

LES MER:

Fredrik (29) sin masteroppgave ga ham prisen for beste film under Amandusfestivalen

LES MER:

Disse seriene kan redde deg når du er syk

LES MER:

5 Netflix-serier som får deg gjennom høsten

Publisert:
 1. TV
 2. Netflix
 3. Viaplay
 4. HBO
 5. TV-serier

Disse seriene kommer på Netflix og HBO i januar

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få full oversikt!

Publisert:

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO i oktober
  1 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Dette kommer hos Netflix og HBO i november
  2 ÅR SIDEN
 3. KULTUR
  Dette er nytt hos Netflix og HBO i oktober
  2 ÅR SIDEN
 4. KULTUR
  5 Netflix-serier som får deg gjennom høsten
  3 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Dette er nyhetene hos HBO, Netflix og Disney+ i desember
  11 MÅNEDER SIDEN
 6. KULTUR
  Ny sesong av «Making a Murderer» kommer i oktober
  3 ÅR SIDEN