Dplay vil lage mer party-TV

Realitydeltakere som følges av kamera mens de fester er blitt en egen nisje. En ny variant planlegges til høsten.

Publisert:
  • NTB
Ex on the Beach-deltakerne Victoria Hammer, Therese Pedersen, Siv Meyer og Johanne Nordeng fotografert sammen. Konseptet slår an - og et nytt program i party-TV-segmentet er på vei.

Mange følger med på Dplay-satsingen «Ex on the Beach», og nå er en ny fest-reality på tegnebrettet.

– I Dplays nye realityserie «Singletown» setter fem kjærestepar forholdet på pause for å leve livet som single i fire hete sommeruker i Oslo. De skal teste om gresset virkelig er grønnere på den andre siden, heter det blant annet om nyskapningen.

LES MER:

Paradise-Emil fra Sandnes: – Ingen intensjon om å være med, men jeg var for svak til å si nei

LES MER:

«Paradise Hotel» og «Ex On The Beach» – skadefrydens edleste form?

– Vi har satt seerrekorder med «Ex on the Beach Norge» og «Ex and the City» på Dplay i vår, og det er naturlig for oss å se på lignende formater som kan tilfredsstille seerne som elsker disse programmene, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks.

«Singletown», som er basert på et format som hadde premiere på britiske ITV i år, melder seg på skjermene her hjemme til høsten.

Kampanje melder imidlertid at Discovery ikke får spilt inn en ny sesong av «Ex on the Beach» i Brasil og på Mauritius. Ny sesong var tiltenkt sendetid til høsten men innspillingen utgår på grunn av koronapandemien.

Publisert:

Bonus-sesong: – En selvfølge at vi vil gi seerne mer av det de liker

Det blir en ekstra sesong med Ex and The City på Dplay - med Siv Meyer fra Vigrestad.

Publisert: