Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO i oktober

Vi har funnet fram premieredatoene på tolv ulike serier hos de to strømmetjenestene.

Publisert:
  • Line Pevik
«The Undoing» med Nicole Kidman og Hugh Grant har premiere denne måneden.

1. oktober

Other Parents, sesong 1, HBO: Dette er en humoristisk "mockumentary" om en gjeng kommende og nåværende foreldre som prøver å starte opp en perfekt barnehage. Tema som helikopterforeldre blir tatt opp her.

Good Morning, Verônica, sesong 1, Netflix: Verônica Torres jobber ved drapsavsnittet til politistasjonen i Sao Paulo, og jobber med to ulike drapssaker, bestemt på å finne svarene. Etterforskningen er ikke helt ufarlig for Veronica og hennes familie heller.

2. oktober

Emily in Paris, sesong 1, Netflix: Hun er ung og ambisiøs, og lander plutselig drømmejobben i Paris. I serien ser vi henne sjonglere kolleger, nye vennskap og navigere i nye romanser.

3. oktober

Warrior, sesong 1, HBO: Dette er ikke Kina, men Chinatown. Serien tar sted i den hensynsløse verdenen i San Francisco sent på 1800-tallet, med rivaliserende kriminelle familier, kamp mot politiet og den hvite arbeiderklassen.

7. oktober

The Walking Dead, sesong 10, HBO: Den tiende sesongen kommer på HBO nå i oktober.

LES MER:

«The Walking Dead» går i mål i 2022

9. oktober

The Haunting of Bly Manor, sesong 1, Netflix: Å være død betyr ikke å være borte. En au pair ramler ned i en avgrunn av gysende hemmeligheter i denne gotiske romansen fra skaperen av The Haunting of Hill House.

Deaf U, sesong 1, Netflix: I denne realityserien forteller en sammensveiset gjeng studenter med hørselsvansker om livet sitt, samtidig som de utforsker livet på universitetet.

12. oktober

Fear the Walking Dead, sesong 6, HBO: Også den sjette sesongen av spin-off-serien til The Walking Dead lander nå i oktober.

15. oktober

Social Distance, sesong 1, Netflix: Denne antologiserien er filmet under karantene og inneholder både mørke og morsomme inntrykk av hvordan folk prøver å holde kontakten mens de er fra hverandre.

LES MER:

Ti serier som kan redde høsten

16. oktober

Grand Army, sesong 1, Netflix: Her møter vi fem elever ved den største offentlige videregående skolen i Brooklyn. De opplever en kaotisk hverdag der de må kjempes for å lykkes, løsrive seg og få en framtid.

18. oktober

Beartown, sesong 1, HBO: Dette er en svensk serie, basert på bestselger-romanen En mann ved navn Ove. Kanskje du allerede har sett filmen? Nå kommer serien.

26. oktober

The Undoing, sesong 1, HBO: Grace Sachs (spilt av Nicole Kidman) er en suksessfull terapeut, har en hengiven ektemann (spilt av Hugh Grant) og en sønn som går på en eliteskole i New York. Plutselig rammes hun av et voldsomt dødsfall, en savnet ektemann og en rekke grufulle oppdagelser.

Publisert:

Ti serier som kan redde høsten

Nå senker høstmørket seg – i den sosiale distanseringens tid. Her er TV-seriene som kan redde en litt mer hjemmebasert høst.

Publisert: