Håper å være klar med siste «En sang om is og ild»-bok neste år

Det skriver forfatter George RR Martin i et blogginnlegg.

Publisert:
  • NTB
George RR Martin har skrevet på «The Winds of Winter» siden 2011.

Pandemien har ført til at fantasyforfatteren har isolerer seg på ei hytte, hvor han tilbringer lange dager med å skrive. På bare tre uker har han fått i land tre nye kapitler.

«Men nei, det innebærer ikke at boken blir ferdig i morgen, eller at den skal publiseres neste uke», skriver han – og sier at det var noe annet i 1999 da han kunne skrive i gjennomsnitt 150 sider i måneden.

LES MER:

HBO bekrefter «Game of Thrones»-oppfølger

LES MER:

Hivju: Det ble laget en alternativ «Game of Thrones»-avslutning

Han har skrevet på den omfangsrike boken «The Winds of Winter», som den engelske tittelen lyder, siden 2011. Det er den sjette av sju planlagte bøker i serien som TV-serien «Game of Thrones» bygger på.

Det er ikke første gang at George RR Martin kommer med antydninger om når boken skal være ferdig. I fjor håpet han å være klar denne sommeren. Han har også meldt at de to avsluttende bøkene antakelig kommer til å være på totalt 3000 sider før de er ferdige, samt at bøkene vil skille seg fra TV-serien. 👇

LES MER:

«Game of Thrones»-forfatteren hinter om en annerledes slutt enn i TV-serien

Publisert:

Utålmodige «Game of Thrones»-lesere vil sette forfatter George R.R. Martin «i fengsel»

For to år siden lovet «Game of Thrones»-forfatter George R.R. Martin at han ville dukke opp på et stort science fiction-arrangement med en etterlengtet bok klar.

Publisert:
  • NTB