Ny Stavanger-gutt sjekker inn på Paradise Hotel

- Jeg vet fortsatt ikke hvem som meldte meg på, sier Kevin Soleng Hansen (26) fra Hinna.

Publisert:

Han er 26 år, fra Hinna. Og jobber som personlig trener på Arena Treningssenter.

Men hmmm…. Er det ikke noe kjent med han der?

Jo, du har kanskje sett ham før.

\- Tidligere hadde jeg Stavangers mest leste gutteblogg. Jeg har også drevet med musikk tidligere og hatt en del oppvarmingskonserter i distriktet – så jeg har vært litt i rampelyset før, forteller Kevin til Byas.

Nå går han imidlertid nasjonalt, og mandag 20. april sjekker inn på Paradise Hotel.

**LES OGSÅ:

LES MER:

Paradise Fredrik: - Sykt vanskelig å holde det hemmelig

«Headhuntet» til hotellet

- Hvorfor meldte du deg på?

\- Du, jeg meldte meg faktisk ikke på. Jeg fikk bare en telefon fra TV3. Jeg vet fortsatt ikke hvem som meldte meg på, ler Kevin.

Vennene har imidlertid mast lenge på at han skulle melde seg på, forteller han.

- Ja, hvorfor det?

\- De har alltid sagt at jeg skiller meg litt ut, og er omgjengelig og hyggelig. Men det er kanskje litt annerledes når du bor i Stavanger enn i Oslo. Det skal gjerne ikke så mye til for å skille seg ut?

Tatt for å være homofil

Hansen har familie fra Østlandet, med er født og vokst opp på i Stavanger. Nærmere bestemt Hinna.

I et introklipp Byas har fått fra TV3, sier Kevin at mange tror han er homofil:

\- Haha. Så de tok med det, ja? Da har du sett mer enn meg. Men ja, det er vel fordi jeg er litt forfengelig. Og kanskje måten jeg er på? Homofile er kanskje kjent for å være åpne og hyggelige – og så har jeg jo veldig mange venninner. Også har jeg jo musikksmak som en 15 år gammel jente.

-???

\- Jeg hører på Justin Bieber og One Direction. Det hjelper kanskje ikke akkurat på. Men det gjør meg ingenting at folk tror jeg er homofil.

- Det var litt pinlig

- Hvordan var det å komme inn på hotellet?

\- Det var litt spesielt. Nå har de andre vært der seks uker lengre enn meg, og de var veldig sammensveiset. Så selv for meg, så var det litt vanskelig å komme innpå folk. Men det gikk bare et par dager, så vant personligheten til slutt.

- Kjente du noen fra før av?

\- Ja, CF og Isabel. Men CF var det cirka to-tre år siden jeg så sist. Og jeg kjente ham ikke igjen da jeg sjekket inn. Det var litt pinlig, humrer han.

- Men PT og Paradise Hotel? Man tenker kanskje ikke at Paradise = sunn livsstil?

\- Nei, om vinteren og høsten går jeg veldig sjelden ut. Da er det sikkert bare en gang i måneden. Me om sommeren og våren er det oftere. Det er viktig å kunne gå ut med venner og feste litt, selv om man er PT. Men jeg pleier ikke å legge ut festbilder og slikt på sosiale medier, det er jeg påpasselig. Men det er litt vanskelig å få til når man er med på Paradise Hotel, da.

Vårt distrikt er godt representert på årets Paradise Hotel. Fredrik Fredriksen røyk ut av hotellet søndag, men Isabel fra Bryne of CF fra Stavanger er fortsatt med.

**LES OGSÅ:

LES MER:

CF og Fredrik: - Paradise hotel er ikke bare et sexhotell

Publisert:

Paradise-CF: - Fantastisk å være tilbake igjen

To Stavanger-gutter fortsatt med i finalekampen.

Publisert: