Hva er det hun gjør med Snapchat-bildene sine?

Hvis du får en snap fra Eileen, er den garantert ikke kjedelig!

Publisert:
  • AV: Kristian Hole/Krsby.no

Med 1485 følgere på Instagram deler Eileen Søhus svært fargerike bilder av seg selv og påtegnede disneyfigurer og andre skapninger.

Alt er screenshots fra hennes kreative Snapchat-konto.

Følg Byas.no på Facebook!

- Alt startet med at jeg og noen venner satt og tulletegnet på noen av snappene våre, også syns de at jeg var veldig flink. Så jeg begynte å bruke litt lenger tid på dem, og da fant jeg ut at jeg syns det var en morsom måte å gjøre snappene mine litt mer levende på, sier hun.

\- Etter hvert fikk jeg tilbakemeldinger på at det var så dumt at de forsvant etter at man hadde åpnet snappen, så da la jeg de ut på Instagram slik at vennene mine kunne se de flere ganger. De er tegnet med fingrene, ikke med mobilpenn, forteller 22-åringen som opprinnelig er fra Risør og studerer til å bli grunnskolelærer på Universitetet i Agder.

**Har du også fått med deg Stavanger-jenta Helene (27) Meldahl? Hun lever av sine

LES MER:

svært kreative speil-selfies

.**

KREATIV: Eileen aka Jasmine fra Aladdin har fått besøk av Erling & Bernt og Baloo!

Elsker Disney

- Du tegner stort sett tegneseriefigurer på snappene dine. Er du en reinspikket Disney-fanatiker?

- Haha, jeg kan vel nesten kalles en Disney-fanatic! Det var helt klart favorittfilmene mine da jeg var liten, og det går mye i Disney når jeg tegner. Det er jo som regel figurer de aller fleste har sett, og da er det lettere å treffe mange på en gang med tegningene mine.

- Hvordan kommer du på motivene?

\- Jeg får en del forespørsler om ting jeg kan tegne, og det er veldig gøy og nyttig når fantasien stopper litt opp! Ellers pleier jeg å se etter ting rundt meg som inspirerer, for eksempel noe jeg har sett på film eller hørt på gamle sanger. Jeg prøver å bruke fantasien mest mulig, sier Risørjenta.

WOW: Super Mario, Stitch, Eileen og Peter Griffin.

Stadig flere followers

- Får du mange nye følgere på Instagram på grunn av tegningene?

\- Det har blitt en del ja, men det er bare gøy. Jeg lever et veldig vanlig og lite eksepsjonelt liv, så jeg tviler på at mange personer hadde hatt interesse av å følge meg hvis jeg kun la ut bilder fra hverdagen min! Da er det jo veldig greit å kunne pynte litt på den gjennom Snapchat!

BRUKER TID: At dette tar tid, skjønner vi godt.

Bruker en til to timer på tegningene

- Hvor lang tid bruker du hver dag på tegningene?

- Jeg har holdt på med dette i litt over et år nå, og i begynnelsen tegnet jeg hver dag. Da brukte jeg kanskje en halvtimes tid på én tegning, men etter hvert som jeg har blitt nøyere ble det naurligvis også mer tidkrevende. I dag lager jeg kanskje rundt tre tegninger i uka, men bruker til gjengjeld en til to timer på én tegning. Så for at jeg skal klare å opprettholde et nogen lunde sosialt liv på siden måtte jeg kutte ned litt på antall tegninger!

- Hvem er den feteste tegneseriefiguren gjennom tidene?

\- Da må jeg si Timon & Pumbaa fra Løvenes Konge, de var favorittene i barndommen!

Følg Eileen videre på tegneferden her:

**Instagram: @eileensohus

Snapchat: eileensohus**

LES MER:

Therese (24) fra Stokka)** som ble oppdaget på Instagram. Og selvfølgelig: Tørr humor-kongen **(article: 55f0316172c4cf70008b4571|Kristian Solhaug

!**

Publisert:

Hva er det Eileen gjør med Snapchat-bildene sine?

Hvis du får en snap fra UiA-studenten Eileen Søhus kan vi garantere at den ikke er kjedelig! Heldigvis kan man også se alle kunstverkene på hennes Instagram-konto som nå har nesten 1500 følgere.

Publisert: