Astrid S i gang med nyinnspillingen av «Tre nøtter til Askepott» på Lillehammer

Astrid S tro tirsdag morgen til med skuespillerdebuten – da innspillingen av den norske versjonen av «Tre nøtter til Askepott» gikk i gang i Lillehammer-området.

Publisert:
  • NTB
Astrid Smeplass i Askepott-kostymet. Filmen har premiere allerede i november i år.

For nyinnspillingen blir i overveiende grad norsk, bekrefter Nordisk Film Distribusjons pressekontakt Martine Borring til NTB.

Hun anslår at 80–90 prosent av filmen, som produseres av selskapet Storm Films, vil foregå i Norge.

Mens nyheten om popstjernens skuespillerdebut ble stor nyhet på morgenkvisten, skriver Astrid S en hilsen til fansen på Instagram:

– Jeg har ikke postet noe på en stund, fordi jeg har vært opptatt med å lære meg å ri på hest og skyte pil og bue! Jeg har nemlig blitt spurt om å spille *les som Knut Risan* aaaaskepååått i Tre Nøtter Til Askepott. Første innspillingsdag i dag!

LES MER:

7 filmer du bør se: I disse filmene rocka jentene hovedrollen

Astrid S hilser til fansen og forteller at hun har lært seg å skyte med pil og bue og ri – i skuespillerdebuten som Askepott.
Jeg har ikke postet noe på en stund, fordi jeg har vært opptatt med å lære meg å ri på hest og skyte pil og bue!

Og fansen behøver ikke vente lenge på å se Astrid Smeplass som Askepott:

Premieren for «Tre nøtter til Askepott» står allerede i november i år.

Om handlingen heter det fra Storm Films: «Vi lager en storslått moderne eventyrfilm basert på klassikeren «Tre nøtter til Askepott» fra 1973, men tar den hjem til Norge og vår arktiske vinter og vårt ville landskap. Den udødelige historien om jenta som bryter ut av stemorens tyranni handler om å tørre å tro på seg selv og at kjærligheten seirer til slutt. Selv om eventyret er urgammelt, er det også evig aktuelt. Filmen viderefører arven fra klassikeren ved å ha en handlekraftig og selvstendig Askepott i hovedrollen. For ikke alle prinsesser venter på å bli reddet».

LES MER:

Astrid S kommer til Utopia 2021

Astrid S hilser til fansen og forteller at hun har lært seg å skyte med pil og bue og ri – til skuespillerdebuten som Askepott.

Men den vakre, glitrende prinsesseskoen – så velkjent fra filmen og eventyret – er allerede klar for å passe fint til foten til Astrid S, viser bildet som NTB får fra filmselskapet.

Regissør er Cecilie Mosli, mens manuset er skrevet av Kamilla Krogsveen, Karsten Fullu, Anna Bache-Wiig og Siv Rajendram Eliassen – som har basert seg på den udødelige, norske juleklassikeren «Tri orísky pro Popelku» av Václav Vorlícek».

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney+ i februar

Her er skoen som Astrid S – i sin filmdebut som Askepott – skal ha på foten!

Regissør er Cecilie Mosli, mens manuset er skrevet av Kamilla Krogsveen, Karsten Fullu, Anna Bache-Wiig og Siv Rajendram Eliassen – som har basert seg på den udødelige, norske juleklassikeren «Tri orísky pro Popelku» av Václav Vorlícek».

Publisert:

Cengiz Al skal spille drømmeprinsen til Astrid S i «Tre nøtter til Askepott»

«Skam»-kjenningen Cengiz Al er klar for sin nye rolle: Som Askepotts – og kanskje hele Norges – drømmeprins.

Publisert:
  • NTB