Kultur

Nå er det duket for den første transkjønnede Marvel-superhelten

Den første transkjønnede superhelten i Marvel Comics-universet blir «snart» å se på kinolerretet i en film i ferd med å spilles inn.

I «Thor: Love and Thunder» skal Tessa Thompsons Valkyrie-karakter ta skrittet fullt ut som lesbisk. Her er hun i en scene mot Tom Hiddlestons Loki i «Thor: Ragnarok». FOTO: Jasin Boland / TT NYHETSBYRÅN

Det bekreftet Kevin Feige, sjef for Disney-eide Marvel Studios, på et arrangement i regi av New York Film Academy i romjulen. På spørsmål fra salen om det var noen fremtidige planer for å ha med LHBTQ+-karakterer, «spesielt transkarakterer», svarte han:

– Ja, så absolutt.

  • Følg Byas.no på Facebook!
  • Følg Byas på Instagram!

Om tidsrammen svarte Feige «snart, i en film som vi spiller inn akkurat nå».

Ifølge NME delte ikke Marvel-sjefen ytterligere informasjon om hvilken karakter det er snakk om, men fansen er allerede i gang med å spekulere.

Et av stalltipsene er Sera, en engleaktig skapning fra Thor-serien, ifølge Geeks Worldwide.

Allerede har den første LHBT-karakteren dukket opp i Marvel-universet: Valkyrie, spilt av Tessa Thompson i «Thor: Ragnarok».

Det har vært antydet tidligere, men nå skal det tydeliggjøres. IndieWire rapporterte fra Comic-Con International ifjor sommer at Thompson sa at Valkyrie «som ny konge trenger å finne sin dronning». Det skjer i neste Thor-film ut, «Love and Thunder», som går i innspilling i år.

LES OGSÅ:

LES MER:

Vil ikke fjerne kjønnsdelte priskategorier

Publisert:

  1. Marvel
  2. LHBT
  3. Film

Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO nå i desember

Vi har sjekket premieredatoene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få god oversikt over hva du har i vente denne måneden!