Her er påskekrimmen fra strømmetjenestene

Påskens strømmekrim kommer fra Vesten, Østen, verdensrommet og virkeligheten.

Oppdatert:
  • NTB
Ønsker du spenning på skjermen, er Josh Brolin å se i sci-fi-westernkrimmen «Outer Range», som får premiere 15. april

«Outer Range» kretser rundt karakteren Abbott (Josh Brolin), en værbitt cowboy og familiefar som har tøffe dager i Wyoming. Ikke bare er svigerdattera hans forsvunnet, og naboene grådige på eiendommen hans. For sikkerhets skyld oppdager han et tilsynelatende overnaturlig og bunnløst hull ute på jordene.

– Jeg gjorde narr av hullet mens vi spilte inn. Men faktum er at det er hva publikum har reagert sterkest på, sier Brolin til NTB.

Josh Brolin leder an i sci-fi-westernkrimmen «Outer Range», som får premiere 15. april.

– Hva representerer hullet? Hvor går det – og hva betyr det? Beveger det seg fra ett sted til et annet? fortsetter han lurt.

– Det fascinerer fordi det er utenfor vår kontroll. Det blir som å studere et rotteeksperiment, men utført på menneskerasen. Når mennesker blir overrumplet på denne måten, det er da du får se hva de virkelig er laget av.

Aftenbladet: Kø av påskekrim på tv - disse skal du se!

Vill Øst

HBO skuer østover med «Tokyo Vice» (8. april), som handler om en amerikansk journalist som legger seg ut med japansk mafia. Dramasatsingen er basert på Jake Adelsteins memoarbok ved samme navn, og lokker med fremadstormende Ansel Elgort i hovedrollen.

Ansel Elgort spiller vestlig journalist som legger seg ut med østlig mafia i «Tokyo Vice».

Den som ønsker seg noe mer lokalt og etablert, kan holde et øye med Netflix og TV 2 Play. Førstnevnte tjeneste spinner videre på et kjent dansk TV-fenomen med den politiske thrilleren «Borgen. Riket, makten og æren» (14. april).

«Borgen»-fans kan se fram til serieutvidelsen «Riket, makten og æren» i høytida.

Sistnevnte inviterer til en ny runde «Hamilton» (18. april) i vår egen Jakob Oftebros skikkelse, hentet fra svenske Jan Guillous litterære univers.

Andre påskedag er det klart for «Hamilton 2» med Jakob Oftebro og Nina Zanjani.

Og hvis du foretrekker virkeligheten, vanker det eksempelvis en brennaktuell dokumentar samme sted. «Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile» (11. april) risser opp historien om mediearvingen Ghislaine Maxwell og dennes koblinger til skandaliserte Jeffrey Epstein og britisk kongehus.

LES MER:

Ny «Squid Game»-sesong kommer først mot slutten av 2024

LES MER:

Bill Skarsgård i nye «The Crow»

LES MER:

Her er nyhetene hos Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+ i april

Publisert:
Oppdatert:

Nye serier i mars: Dette kommer på Netflix, HBO og Disney+

Vi har premieredatoene for de ulike strømmetjenestene klare!

Publisert:
  • Line Pevik