Loki har ankommet TV-skjermene med egen serie

I slutten av «Avengers: Endgame» gikk antihelten Loki bokstavelig talt opp i røyk.

Publisert:
  • NTB
I den nye TV-serien føres Loki til en organisasjon som heter Time Variance Authority.

Men tro ikke at det var det siste vi så til ham. Akkurat nå er nemlig Loki tilbake med en egen TV-serie som teller seks episoder på Disney+. Tom «Loki» Hiddleston er entusiastisk når han snakker om den nye TV-serien i et videomøte.

– Jeg håper dette gjør at de ulike sidene hos Loki trer klarere fram, sier han.

I det som kalles MCU (Marvel Cinematic Universe) har Loki vært alt fra skurk til noen som andre stoler på – men blir lurt av. Rollefiguren har også stått for mye humor. I den nye TV-serien føres Loki til en organisasjon som heter Time Variance Authority. Han får et valg som leder til at han begynner å reise gjennom tiden og slik slumper til å påvirke historiske hendelser.

Loki lever, og det er Tom Hiddleston glad for. – Han kan være antagonistisk, men han kan også være morsom. Og under alt dette er han svært sårbar, sier skuespilleren om karakteren som sin lunefullhet til tross har svært mange fans.

Å få spørsmålet om å gi Loki et videre liv var en hyggelig overraskelse, konstaterer Tom Hiddleston:

– Det som manusforfatteren kom opp med bød på så mange muligheter og smarte ideer. Jeg elsker å spille Loki, det har jeg gjort fra start, og jeg kjenner meg heldig som får muligheten til å fortsette med det. Det er en karakter med stor spennvidde, han er svært kompleks. .

En ny sesong er allerede under planlegging.

LES MER:

Disse nyhetene kommer hos Netflix, HBO og Disney+ i juni

Publisert:

Flere døde Marvel-helter kan få nye filmer

Døden er ikke nødvendigvis slutten for helter og skurker i Marvel-universet.

Publisert: