Klart for ny sesong av «Jakten på kjærligheten»

– Vi håper og tror at vi kan spille inn «Jakten på kjærligheten» slik vi pleier, men vi ser også på ulike alternativer rundt innspillingen.

Publisert:
  • NTB
Årets «Jakten»-bønder: (f.v.) Christoffer Trøseid, Anette Dahl, Eivind Wilhelm Skorstad, Ronny Stokland, Trine Turtum og Andreas Lillevestre.

Det sier programdirektør i TV 2, Kathrine Haldorsen, og legger til:

– Vi må være forberedt på endringer som kan komme og som gjør at vi må tenke nytt.  

Programleder Gunhild Dahlberg er med når den TV-sendte kjærlighetsjakten er inne i sin 17. sesong, og seks bønder frister lykken og blir presentert allerede onsdagskvelden den 22. april.

LES MER:

Paradise-Emil fra Sandnes: – Ingen intensjon om å være med, men jeg var for svak til å si nei

– Jeg elsker å dra rundt på gårdene  og  møte bøndene, men koronaviruset satte en bråstopp for gårdsbesøk under innspillingen av presentasjonsprogrammet. Vi har løst innspillingen av kveldens program kreativt og fint, og vi får møte bønder som virkelig byr på seg selv og får vist fram sine vakre gårder, sier Dahlberg – og legger til:

Programleder Gunhild Dahlberg.
– Jeg elsker å dra rundt på gårdene  og  møte bøndene, men koronaviruset satte en bråstopp for gårdsbesøk under innspillingen av presentasjonsprogrammet.

– Jeg er sikker på at det sitter en god del potensielle single friere der ute som får lyst til å ta kontakt med årets bønder etter å ha sett programmet i kveld. Jeg tror også mange har kjent ekstra på ensomheten i det siste, og kanskje er klare for å kaste seg ut på nye eventyr.

LES MER:

Disse nyhetene kommer på HBO og Netflix i april

De fire bøndene som får flest frierbrev får deretter et kamerateam i hælene mens de jakter på kjærlighet og varme følelser hjemme på sin egen gård der frierne etter hvert installerer seg.  Fristen for å sende inn frierbrev til sin utvalgte bonde er 15. mai, melder TV 2.

Klepp-bonde Ronny Stokland (38) er en av bøndene i den 17. sesongen av det kjente realityprogrammet.

Årets Jakten-bønder er:

  • Ronny Stokland (38) fra Klepp
  • Eivind Wilhelm Skorstad (33) fra Namsos
  • Anette Dahl (29) fra Midt-Telemark
  • Andreas Lillevestre (24) fra Steinkjer
  • Christoffer Trøseid (28) fra Nord-Odal
  • Trine Turtum (24) fra Vågå
Publisert:

Andre runde «Hjem til jul» får premiere 18. desember

Netflix melder at andre sesong ut av fjorårets store strømmesuksess «Hjem til jul» får premiere 18. desember.

Publisert:
  • NTB