Nå kommer forhistorien til «Yellowstone» – med Faith Hill i en av hovedrollene

TV-serien «Yellowstone» er blitt en av verdens mest populære TV-serier. Nå kommer forhistorien om familien Dutton, en såkalt prequelserie får premiere 10. januar.

Publisert:
  • NTB
Tim McGraw og Faith Hill spiller i den nye Paramount+-serien «1883» – som allerede er blitt en real seermagnet i USA.

Prequelserien har fått tittelen «1883», og de to første episodene får premiere mandag 10. januar, fremgår det av pressemeldingen.

«1883» følger noen mennesker som legger ut på en reise vestover i det indre av Nord-Amerika, heter det blant annet om handlingen.

Countrysanger-paret Tim McGraw og Faith Hill har rollene som henholdsvis James og Margaret Dutton. Sam Elliott spiller cowboyen Shea Brennan, og i serien møter vi også Isabel May, LaMonica Garrett og Dawn Oliveri. Billy Bob Thornton dukker også opp i en gjesterolle.

I «1883» får vi vite mer om forfedrene til John Duttion (Kevin Costner) i suksess-serien «Yellowstone».

«1883» har allerede rukket å bli den mest populære serien på amerikanske Paramount+. 4,9 millioner så serien på lineær-TV, noe som gjør den til den mest populære seriepremieren på kabel-TV siden 2015.

Serien er skapt av Taylor Sheridan – mannen bak både «Yellowstone» og «Mayor of Kingstown».

LES MER:

Her er nyhetene hos Netflix, Disney+ og HBO Max i januar

Publisert:

«Alt vil bli avslørt» i femte sesong av «Yellowstone»

– Vi skal vise verden hvem vi er og hva vi gjør, sier Kevin Costners rollekarakter John Dutton i en ny teasertrailer for femte sesong av storsuksessen «Yellowstone».

Publisert:
  • NTB