Oscar Isaac spiller Disneys nyeste superhelt ut i rekken

Oscar Isaac spiller Disneys nyeste superhelt ut i rekken – der han blir å se som Moon Knight.

Publisert:
  • NTB
Oscar Isaac i sivil utgave på rød løper under filmfestivalen i Venezia.

Disney slapp løs en spennende, splitter ny trailer for Marvel Studios-serien «Moon Knight» i reklamepausen under NFLs Super Wild Card-omgangen mellom Arizona Cardinals og LA Rams.

Den har syv millioner visninger bare på YouTube første dagen.

Se traileren i bunn av saken.

Serien får premiere på strømmetjenesten Disney+ 30. mars, melder Variety – som noterer seg at «Moon Knight» er den første slike TV-serien for Disney som ikke baserer seg på allerede kjente karakterer fra de såkalte MCU-filmene. Karakteren dukket først opp i tegneserieform i 1975.

Oscar Isaac har nylig vært å se i så varierte roller som hertug Leto i storfilmen «Dune» og som Jonathan i nyinnspillingen av Ingmar Bergmans «Scener fra et ekteskap» i HBO-regi.

Oscar Isaac til høyre i en scene fra storfilmen "Dune". Snart blir han å se som superhelt på Disneys strømmetjenesten.

I den nye Disney-serien er han Steven Grant, en saktmodig ansatt i en gavebutikk som opplever blackouts så vel som minner fra et annet liv – og oppdager at han har dissosiativ identitetsforstyrrelse og deler kropp med leiesoldaten Marc Spector.

Og når fiendene er ute etter dem, må de navigere disse komplekse personlighetene – samtidig som de havner i et dødelig mysterium blant Egypts mektige guder, heter det i omtalen.

På rollelisten i «Moon Knight» står også Ethan Hawke og May Calamawy.

Publisert:

Nye serier i mars: Dette kommer på Netflix, HBO og Disney+

Vi har premieredatoene for de ulike strømmetjenestene klare!

Publisert:
  • Line Pevik