Kultur

P3 morgen takker for seg

NRKs populære radioprogram P3morgen runder av ved juletider. Fredag 20. desember har Ronny, Silje og Markus sin siste sending.

P3 Silje Nordnes og Ronny Brede Aase på scenen for å annonsere vinner. Live Nelvik og Leo Ajkic i bakgrunnen. FOTO: Mariam Butt / NTB scanpix

Ronny Brede Aase har sittet ti år i programlederstolen. Silje Nordnes var utegående reporter i en årrekke før hun ble en av programlederne, og det samme gjelder for Markus Neby.

 • Følg Byas på Facebook!

– Det er en tid for alt. Vi er så vanvittig takknemlige for alle de årene Ronny, Silje og Markus har stått opp sammen med folk i inn- og utland og gitt oss en varm og morsom start på dagen. Heldigvis er det fortsatt noen måneder igjen, sier Mats Borch Bugge, redaksjonsleder for radio og podkast i NRK P3 Oslo.

Det jobbes med å utvikle et nytt morgenkonsept som sørger for at det fortsatt er gøy å våkne opp med P3. Ronny Brede Aase, Silje Nordnes og Markus Neby jobber alle i NRK og vil fortsette med det, men da i andre prosjekter, melder NRK.

Vår reaksjon (men vi ønsker selvfølgelig P3-trioen lykke til videre!):

Publisert:

Oppdatert:

 1. NRK
 2. Radio
 3. Podkast

P3morgen avslutter Norges-turneen i Stavanger

En gang Markus Neby sto på scenen i Stavanger begynte det å brenne. Det håper han ikke blir tilfellet når P3morgen inviterer til avskjedsfestivitas på Tou i helgen.

Relaterte artikler

 1. KULTUR

  Her er P3 Morgens nye stemmer

  7 MÅNEDER SIDEN
 2. AKTUELT

  Isah tar med Sirkus Lemaitre hjem til Stavanger

  5 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR

  «Blank» ute med siste sesong: Denne gangen fra landsbygda

  8 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR

  Datteren til Toni Gundersen sikret seg «Idol»-gullbillett

  5 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR

  Nå kan du snart fritt bruke strømmetjenester utenlands

  9 MÅNEDER SIDEN
 6. KULTUR

  Tre rogalendinger slåss om «Idol»-sjanse fredag

  5 MÅNEDER SIDEN