Anya Taylor-Joy inn i «Mad Max»-universet

Anya Taylor-Joy skal spille rollen som Imperator Furiosa i en ny «Mad Max»-film som utspiller seg før hendelsene i «Mad Max: Fury Road».

Publisert:
  • NTB
Har det som skal til for å kunne tre inn i «Mad Max»-rolle: Anya Taylor-Joy.

Det er Variety som melder om nykommeren i rollen som tidligere har vært Charlize Therons.

Anya Taylor-Joy får selskap av Chris Hemsworth og Yahay Abdul-Mateen II, og det er George Miller som stiller seg bak regiroret igjen – denne gangen for å gå tilbake i tid i det nye «Mad Max»-eventyret.

LES MER:

Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO i oktober

Miller har i et intervju med New York Times fortalt at han har lett etter en skuespiller i 20-årsalderen som kan spille Charlize Therons rolle.

Regissør George Miller slet med å finne en god nok erstatter for Charlize Theron, som spilte Imperator Furiosa i hans «Mad Max: Fury Road».

Han slet imidlertid med å finne en god nok erstatter, derfor vurderte han lenge å bruke Theron igjen – og gjøre henne yngre ved hjelp av spesialeffekter.

LES MER:

Slik blir filmhøsten og dette kan du glede deg til

Men nå har han altså funnet en verdig arvtaker: Anya Taylor-Joy (24) som går fra et ganske annet landskap enn vi sist så henne i. Mange fikk med seg rolleprestasjonen hennes i den nye filmatiseringen av Jane Austens «Emma», som fikk premiere tidligere i år.

Publisert:

Viaplays nye storsatsing er snart premiereklar

Den nye storsatsingen til Viaplay, «The Defeated», beskrives som et drama i stor stil, satt til etterkrigstidens Berlin når kalenderen viser 1946.

Publisert:
  • NTB