Husker du «vikingen» Lasse? Nå skal han være med på Skal vi danse, i Italia!

– Det finnes en viss rytme i kroppen, sier manageren.

Publisert:
Lasse Løkken Matberg (33) har gjort det stort på Instagram hvor han har over 600.000 følgere. Det har gitt han en billett til Skal vi danse i Italia.

«BIG announcement!»

Slik begynner innlegget som Lasse Løkken Matberg la ut på sin Instagram forrige uke.

Der forteller han at han skal være med på «Ballando con le stelle», den italienske(!) versjonen av Skal vi danse.

– Lasse syns dette hørtes veldig spennende ut og ønsket å ta denne utfordringen på strak arm. I tillegg passet den veldig bra med ambisjonene våre. Lasse har også en del venner fra Italia, pluss at en del av følgerbasen hans er derfra, derfor var det et enkelt valg, skriver Matbergs manager, Stian Reinhardsen, i en e-post til Byas.

Viking-kjendis

Den kommende Skal vi danse-deltakeren ble for alvor kjent tilbake i 2015. Da var han 29 år gammel og hadde fått 25.000 følgere på Instagram for sitt urnorske viking-utseende.

Nå har følgertallet steget over 600.000. Underveis har det betydd på uante muligheter for 33-åringen, som har blitt nevnt av nettaviser verden over.

Nå bytter han ut den røffere looken med dansesko.

– Det finnes en viss rytme i kroppen, men han har masse potensial. En fordel er at han er sterk fysisk og utholden. Så fundamentet burde være på plass, sier Reinhartsen.

Mer i vente

Den italienske Skal vi danse-sesongen har premiere lørdag 30. mars. Da blir det ukependling til Roma hvor serien spilles inn.

– Vi har leid en leilighet som vi har som base der nede, forteller Reinhartsen.

– Er det andre programmer Lasse vil være med på i framtiden?

– Det har vi ikke landet på enda. Men vi var i Los Angeles forrige uke og hadde noen veldig spennende møter der. Så vi får se hva fremtiden bringer.

MER FRA BYAS:

LES MER:

Dette mener vi egentlig når vi deler lykkelige øyeblikk på sosiale medier

LES MER:

Mathilde (23): – Det tok tid å akseptere hvordan jeg så ut

LES MER:

Petter (16) har opptil 70.000 følgere på Snapchat, men snapper ikke med venner

Publisert:

Viking-Lasse danset seg til topps i Italia

Den 14. mars hadde Lasse Matberg (33) sin første dansetime. To og en halv måned senere gikk han helt til topps i den italienske utgaven av «Skal vi danse».

Oppdatert: