Ny Bond-skuespiller blir ikke kjent før neste år

Det er premiere på den nye James Bond-filmen «No Time To Die» i disse dager. Samtidig kommer det stadig nye spekulasjoner vedrørende hvem som skal overta 007-stafettpinnen etter Daniel Craig.

Publisert:
  • NTB
Han er blant skuespillerne som nevnes som en mulig Bond-arvtaker etter Daniel Craig: Bridgerton-skuespiller Regé-Jean Page.

Tom Hardy, Idris Elba og James Norton har alle blitt foreslått som verdige Bond-arvtakere, og i senere tid har også «Bridgerton»-skuespiller Regé-Jean Page seilt opp som en mulig kandidat.

...eller blir det Tom Hardy...

Men håpet om at nye Bond skal bli utpekt kjapt og smertefritt ble kraftig tilbakevist mandag av Bond-produsent Barbara Broccoli, skriver Hollywood Reporter.

...Idris Elba...

I et intervju med morgennyhetene på BBC Radio 4, uttalte Broccoli at en beslutning rundt nye 007 ikke kommer til å bli tatt før tidligst i 2022.

– Vi tenker ikke på dette i det hele tatt akkurat nå, vi vil at Daniel skal ha sin høytidsstund. Neste år begynner vi å tenke på fremtiden, uttalte hun til BBC.

...eller James Norton?

Daniel Craig er på sin side fornøyd med å takke av som Bond etter å ha levd med dette universet i 15 år. Han sier blant annet følgende til TT om hvordan han har preget rollefiguren:

– Det finnes nok litt av meg i James Bond – men det finnes veldig lite James Bond i meg.

LES MER:

Nye Bond setter «lengderekord»

Publisert:

«Bridgerton»-forfatter med ny bokserie

Denne våren lanserer Gyldendal en helt ny serie i Bridgerton-universet.

Publisert: