HBO planlegger ny fantasyserie

HBO har lagt en ny fantasyserie på tegnebrettet.

Hva skal erstatte «Game of Thrones» når dragene har fløyet for siste gang? HBO vet råd og har satt i gang hjulene for å få en ny fantasyserie på skjermene.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

En fantasyserie om det krigsherjede Asunda, som blant annet er inspirert av JRR Tolkiens Midgard, kan være på gang.

Her skal det også være referanser til både gresk mytologi og til Westeros, der «Game of Thrones» utspiller seg, melder TT.

Forfatteren er Sebastian A. Jones, som har publisert fortellinger på sitt eget forlag, Stranger Comics, ved hjelp av såkalt grasrotfinansiering, skriver Deadline.

FÅ OGSÅ MED DEG:

Les også

8 skremmende gode true crime-serier

Serien, som foreløpig er på planleggingsstadiet, skal følge en foreldreløs jente som ble født under voldsomme omstendigheter i en liten ørkenby. Hun er et barn av to riker, og jaktes på av alle samtidig som hun selv søker etter sitt opphav – og prøver å finne motet til å kjempe mot en gammel fiende.

For tiden forbereder HBO seg på å sende den åttende og siste sesongen av «Game of Thrones», og kanskje kan den kommende historien om Asunda bli arvtakeren: Også her er magi og sverd ofte avgjørende for den videre skjebnen til karakterene, heter det fra filmnettstedet.

Den umåtelig populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011. Siste sesong får verdenspremiere 14. april.

Publisert: