Husker du monsterpizzaen? Hils på storebroren, og en lokal pinnekjøttpizza!

Foreløpig ingen monsterpizza her i området. Til gjengjeld har vi en med pinnekjøtt.

Oppdatert:
  • Mats Krokstad & Ivar Vasstveit
RARE GREIER: Vulkanpizzaen til venstre, den lokale pinnekjøttpizzaen til høyre.

Husker du den enorme Vulkanpizzaen som tok internett med storm i sommer? Nå er den blitt større, fyldigere, feitere og fått ekstra mange ingredienser.

Følg Byas.no på Facebook!

Det er Pizzeria Tullen i Enköping som lager pizzaen.

– Vi har på alt som kunden vil ha, sier Simon, skaperen av pizzaen, til svenske Aftonbladet.

– Umulig å spise opp!

Og kundene vil visstnok ha tre pizzabunner, som er toppet med biffkjøtt, svinekjøtt, skinke, reker, fetaost, agurk, tomater, pommes fries, jalapenos, paprika, kebab og hele fire forskjellige sauser.

Og som du kanskje skjønner, så er det ingen som har klart å proppe i seg dette beistet på egenhånd.

– Nei, nei. En person klarer ikke å spise opp den, det går bare ikke. Det er umulig, sier Simon til Aftonbladet.

LES MER:

Løye! Her er fem helt fantastiske jodels fra Stavanger

OPPFØLGEREN: Pizzeria Tullen har tatt vulkanpizzaen til nye høyder.

Ingen monstre i Stavanger

Da Byas.no sjekket om noen i Stavanger kunne tenke seg å få monsterpizza på menyen, var det ingen som hadde umiddelbare planer om det.

En person klarer ikke å spise opp den, det går bare ikke.

– Det ser veldig spennende ut, men jeg tror ikke det blir aktuelt for oss, sa Rune Ellingsen, som er daglig leder på Pizzabakeren på Tasta.

Han syntes pizzaen så for dyr ut.

Kjører på med pinnekjøttpizza

Hos No. 28 Pizza pub i Stavanger hadde en også registrert trenden, men det var ingen planer om å lansere noe lignende med det første.

Noe No. 28 Pizza pub imidlertid har, er en spesialkomponert pinnekjøttpizzza!

Pizzaen, som selvfølgelig lages i forbindelse med julefeiringen, har en ingrediensliste som inkluderer pinnekjøtt fra Idsøe, creme fraiche, ost og kålrabi!

– Vi hadde stor suksess med pinnekjøttpizzaen i fjor, og tar den tilbake på menyen i år. Der blir den værende ut desember, sier salgs- og markedssjef Trine Fløtre-Gansmoe.

LES MER:

Når vi først er inne på monstermat. Husker du Tobias? Han som spiste 1,8 kilo monsterburger på under en time!

PINNEPIZZA: Denne pizzaen har både pinnekjøtt og kålrabi under osten.
LES MER:

Denne butikken har bare åpent tre timer i uken

LES MER:

10 bilder fra Kjerag som garantert gir deg klump i halsen

Publisert:
Oppdatert:

Nam! Nå får du kjøpt hunde-øl med biffsmak i Stavanger

En dyrebutikk har i år tatt inn livretten til mange nordmenn. Er den like populær blant hunder?

Oppdatert: