Populære serier fortsetter på Viaplay

Vårens meny på strømmetjenesten Viaplay byr på kjente navn og nye sesonger av populære serier.

Publisert:
  • NTB
Henriette Steenstrup spiller karakteren hun selv har skapt, Pørni. Sesong en ble svært populær – og snart blir det et gjensyn med hverdagshelten.

Anmelderne har vendt tommelen opp for Elli Rhiannon Müller Osborne i «Ida tar ansvar», Henriette Steenstrup er tilbake med mer Pørni i vår – og Pia Tjelta dukker opp i en helt ny Viaplay-serie i dramasegmentet, kalt «Made in Oslo».

LES MER:

Pia Tjelta har hovedrollen i ny TV-serie

Pia Tjelta har hovedrollen i ny Viaplay-serie.

I tillegg får vi et gjensyn med Sven Nordin i sesong tre av «Wisting». Fire helt nye episoder med Sven Nordin, Mads Ousdal, Thea Green Lundberg og de andre dukker opp i løpet av våren. Kristoffer Joner får på sin side også nye utfordringer når «Maskineriet» ruller i gang igjen. Joner fikk gode skussmål fra anmelderhold for innsatsen i førstesesongen, og i løpet av våren får vi møte ham igjen i rollen som Olle Hultén – mot blant andre Emilia Roosmann og Julia Schacht, melder Viaplay.

Allerede denne uken ser vi ti nye kjendiser i femte sesong av «Camp Kulinaris». Noen av profilene som skal svette over grytene denne sesongen er Omer Bhatti, Linda Johansen og Christopher Mørch Huseby.

Kjartan Skjelde kan ønske velkommen til Camp Kulinaris, sesong 5.

Hallgeir Kvadsheim, Lene Drange og resten av økonomiekspertene er også klare, og her er det hjelp til norske husholdninger som har havnet i «Luksusfellen» som er premisset. Premieren er 20. april.

LES MER:

Hallgeir Kvadsheim: - Slik unngår du luksusfellen som student

LES MER:

Det er bare disse forsikringene du egentlig trenger, ifølge eksperten

Det blir også mer true crime når «Norske Krimsaker» er tilbake med en ny sesong 9. februar, fremgår det av pressemeldingen.

I dokumentaren «Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison» blir vi kjent med jenta som ble kidnappet som tiåring og holdt fanget i mer enn åtte år. Dokumentaren forteller hennes historie om tiden i etterkant av kidnappingen, og denne dokumentaren får premiere 24. februar.

Den svenske kjenningen Josephine Bornebusch har både skrevet, laget musikken til og spiller i den nye dramaserien «Harmonica», som får premiere på Viaplay 20. februar. Vi får også et gjensyn med den svenske spenningsserien «Partisan» når sesong to kommer på Viaplay senere i vår.

Den 13. februar er det premiere på den nye originalserien «Trom»; som beskrives som et krimdrama – og som er første serie noensinne som er spilt inn på Færøyene.

LES MER:

Her er serie-nyhetene i februar

Publisert:

Slik blir høsten foran skjermen hos Viaplay

Julefeiring med Pørni og familien, et helt nytt konsept av Master Chef og filmen viet den store gulltransporten ut av Norge under andre verdenskrig. Det er hva høstlisten til Viaplay har å by seerne på.

Publisert:
  • NTB