Disse vant festivalpass til Lydbølger

Vi har trukket ut tre heldige vinnere!

BORESTRANDA: Fra torsdag 16. til søndag 19. juli blir det Lydbølger!
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Byas fikk seks festivalpass til surf- og musikkfestivalen på Borestranden. Vi har nå trukket ut tre heldige vinnere blant våre Facebook-følgere som får to festivalpass hver.

Festivalpassene gjelder så lenge Lydbølger varer og rekker! Det vil si fra torsdag 16. juli til søndag 19. juli. Camping er ikke inkludert.

Eneste man trengte å gjøre var å tagge en venn man ønsket å ha med seg i konkurranseinnlegget på Facebook - og fortelle hvorfor man akkurat ønsket å ha med seg ham/henne.

**LES OGSÅ:

Les også

7 gode nyheter for deg som skal på Lydbølger

Vinnerne er:

Hvor kan passene hentes? Oppgi navn og vis legitimasjon ved festivalinngangen, så vil du + følget ditt få festivalpassene på stedet.

Kan du ikke benytte deg av festivalpassene likevel? Du kan gi dem bort til noe andre, men da må vi bli varslet om endringen på tips@byas.no - eventuelt kan vi trekke ut nye vinnere.

Er du interessert i gratisbilletter til konserter, arrangementer og sånt noe, bør du absolutt følge Byas på Facebook. Her kjører vi titt og ofte i gang konkurranser for å vise hvor stor pris på leserne våre! <3

Mer om Lydbølger

Hva: Surf-, musikk- og strandfestival

Hvor: Borestranden

Når: Torsdag 16. til søndag 19. juli. Området åpner klokken 16.00.

For tredje år på rad kjører ildsjelene bak Lydbølger i gang med feelgoodfestival på stranda. I år prøver Turboneger på ny, etter at konserten deres under fjorårets festival ble vekkblåst. I tillegg dukker blant annet Max Romeo, ja, han fra The Prodigy-sangen Out of Space, og Lars Vaular opp. Garantert glede!

**LES OGSÅ:

Publisert: