Kultur

To millioner seere for «Førstegangstjenesten»

Til sammen to millioner seere har fått med seg Herman Flesvig i «Førstegangstjenesten». Det kaller NRK «helt i særklasse».

Publisert:

 • NTB

NRKs serie «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig fortsetter å rulle å gå – hele veien til over to millioner seere. FOTO: NRK

– Det er helt utrolig. Helt sprøtt, sier Flesvig til Kampanje , som har tatt for seg tallene til de to første episodene ut i serien – som satte strømmerekord i NRK TV da den før jul ble sett av 375.000 på en helg.

 • Følg Byas på Facebook!

Per nå har de to episodene i snitt 478.000 seere på lineær-TV og 1.525.000 seere i strømmetjenesten. Fungerende redaktør i NRK Underholdning, Christina Rezk Resar, karakteriserer seertallene som «helt i særklasse» og sier:

– Det er jo veldig, veldig gøy. Særlig fordi det var en pilot vi laget for å teste nye ideer.

Nå skal Herman Flesvig skrive ti nye episoder av «Førstegangstjenesten», som han gjør sammen med Mikkel Niva og Marit Støre Valeur.

– Nå skal jeg gå inn i en stille periode og gå tilbake å skrive, også får jeg heller kline til igjen når sesongen kommer, sier komikeren til Kampanje.

Låten «Haugenstua», som Flesvigs rapperkarakter Ole Halvorsen trår til med, på andreplass på Spotifys norske topp 50-liste. Den har toppet VG-listen, der den nå er på andreplass.

Også «Satsebrakka 2020» fra Preben Lohrengren-karakteren, har vært oppe på tredjeplass.

Samtidig ligger Herman Flesvig øverst på Podtoppen med «Friminutt» sammen med Mikkel Niva og er dessuten er å se i serien «Allerud VGS».

Publisert:

 1. Herman Flesvig
 2. Underholdning
 3. NRK
 4. Serier
 5. Strømmetjenester

Anders Nilsen (31) fra Madla om suksessen

31-åringen produserte nylig hit-sangen «Haugenstua». De siste årene har flere av låtene til Anders Nilsen regjert på topplista i Norge.

Oppdatert:

 • Tomine Walmsness

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  – Utrolig fint å få en slik respons fra seerne
  6 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  En halv million så de første episodene av ny NRK-satsing
  7 MÅNEDER SIDEN
 3. KULTUR
  Dette ble mest sett på Netflix i 2019
  7 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Kåres til «koronavårens vinner»: Bekrefter ny sesong
  3 MÅNEDER SIDEN
 5. KULTUR
  Ny Joner-serie satte premiererekord
  2 MÅNEDER SIDEN
 6. KULTUR
  Strømmegodbitene vi gleder oss til
  8 MÅNEDER SIDEN