Ny «Squid Game»-sesong kommer først mot slutten av 2024

Fansen må smøre seg med tålmodighet. Under Cannes seriefestival i helgen, erkjente «Squid Game»-skaperen Hwang Dong-hyuk at han hittil bare har skrevet tre sider av manuset til den neste runden.

Publisert:
  • NTB
Park Hae-soo, Lee Jung-jae and Jung Ho-yeon i en scene fra den sørkoreanske dramathrilleren «Squid Game», som har truffet en nerve – med sin handling der økonomisk pressede mennesker spiller et dødelig barnespill for å unnslippe gjeld.

– Jeg må arbeide med sesong to. Forhåpentligvis kan jeg vise den for fansen mot slutten av 2024, sa den sørkoreanske manusforfatteren og regissøren.

I oktober 2021 hadde – dersom vi skal tro Netflix' egne tall – 142 millioner abonnenter, som er nesten to tredjedeler av strømmetjenestens brukere, sett den blodige serien. Det er en rekord som naturligvis krever en oppfølger.

Serieskaperen skrev opprinnelig manuset som en langfilm i 2009, men han ble overtalt til å smi det om til TV-serieformatet etter at Netflix gjorde sitt inntok i Sør-Korea i 2016. Han sier at det ikke var noe hyggelig opplevelse å skulle endevende manuset på sju måneder.

Har skumle planer: Men det kan ta tid før andre sesong av «Squid Game» er klar, erkjenner Hwang Dong-hyuk.

– Det var et helvete. Kanskje blir sesong to min siste serie, sier han – og ler.

Dong-hyuk kunne videre avsløre at han også jobber med en film som har visse likheter med suksesserien.

«KO Club» er en film der ingen tilårskommen person kan føle seg trygg, og historien er inspirert av en roman signert den italienske forfatteren Umberto Eco. Ifølge Hwang Dong-hyuk kan filmen komme til å bli enda mer voldelig enn «Squid Game».

– Jeg må unngå eldre mennesker etter at den er sluppet, sier han.

LES MER:

«Squid Game»-stjerne tilbake – muligens som tvilling

LES MER:

«Inventing Anna» satte Netflix-rekord

Publisert:

«Squid Game»-stjerne tilbake – muligens som tvilling

Den sørkoreanske «Squid Game»-regissøren Hwang Dong-Hyuk avslører at han for tiden er på idé-stadiet når det gjelder en ny sesong av Netflix-suksessen.

Publisert: