Søker unge deltakere til nytt Lauritzen og Ødegård-program

Tidligere har vi fått spørreprogrammet «Huskestue» og realityserien «Kompani Lauritzen» fra Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegard, som nå har pønsket ut et nytt TV-konsept.

Oppdatert:
  • NTB
Vil gi unge selvtillit og pågangsmot: Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er i gang med en ny serie med utgangspunkt i suksess-serien «Kompani Lauritzen».

Lauritzen og Ødegårds nyskapning er ikke helt ulik «Kompani Lauritzen», men her skal det handle om unge voksne som trenger en ny start.

«Gjennom et militært regime preget av orden og disiplin må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser – der mestring, kameratskap og samhold står i fokus», heter det blant annet om programmet.

LES MER:

Izabell skulle egentlig aldri være med på reality. Så kom telefonen fra «Kompani Lauritzen»

LES MER:

Ikke flere sesonger for Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten»

Oberst og programleder Dag Otto Lauritzen gleder seg til innspillingsstart:

– Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker. Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, noe som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen, hilser han via pressemeldingen.

Serien spilles inn til våren, og TV 2 starter nå jakten på unge voksne mellom 20 og 28 år som sliter med motivasjonen – og som kan tenke seg å delta.

Søknadsskjema er å finne her.

Publisert:
Oppdatert:

Rolf Kristian Larsen lot seg inspirere av Cezinandos musikk

Nå er han aktuell som skaperen av et teaterstykke om en yngre generasjon.

Publisert: