#juledrøsen med Paradise-Ingrid: Denne kjendisen vil hun helst feire jul med

Vi har stilt Ingrid Aguiluz 13 spørsmål om jul! Her forteller hun hva hun foretrekker å spise, årets høydepunkt og hvilke nyttårsforsett hun har - eller ikke har.

Oppdatert:
Paradise-deltaker Ingrid Aguiluz deler sine beste (og verste) juleminner.

Ingrid Aguiluz (21) ble et kjent fjes tidligere i år. Da var hun nemlig en av deltakerne i TV3-serien Paradise Hotel, hvor hun endte på andreplass.

I sommer var hun også med Byas på liveinnspilling av Ka Fader, hvor hun fortalte om hvordan det er å være influenser og hvordan det var å være med i serien. Hun fortalte blant annet at hun måtte si opp jobben som følge av deltakelsen.

Hva er ditt beste minne fra året som har gått?

Det er uten tvil min deltagelse på Paradise Hotel! Jeg angrer ikke et eneste sekund på at jeg valgte å dra til Mexico i januar.

Jeg ble kjent med mange fantastiske nye mennesker, jeg fikk dra til et land jeg aldri har vært i før, vi fikk feste mye, jeg har fått lov til å oppleve hvordan det er å lage tv, og så ble jeg veldig godt kjent med meg selv. Det var helt fantastisk! 

game on @paradisehotelnorge

Hvordan feirer du jul?

Vi feirer jul veldig tradisjonelt med ribbe/pinnekjøtt, hele familien samles, vi spiser julefrokost sammen, åpner pakker, venter på at det skal komme snø (noe det sjeldent gjør på julaften) og ellers prater vi sammen. 

Hvordan feirer du jul i år?

I år skal vi feire jul hos mormor og det gleder jeg meg til. Hvert år da jeg var yngre, var hele familien samlet hos mormor, jeg har veldig gode minner med julen der og jeg kjenner at det skal bli gøy å feire hos henne igjen.

Vi pleier å starte med en felles julefrokost, deretter hjelper vi til med å lage mat, dekke på bordet og rydde slik at mormor ikke må gjøre alt selv. I år skal vi ha pinnekjøtt på julaften! Det er digg.

Hva får deg i julestemning?

Julemusikk, fyre i peisen, pakkeleken, nissefest hvor vi må kle oss ut, god julemat, julepynt og julefilmer.

Hva ønsker du deg til jul?

Til jul ønsker jeg meg en kreftfri mamma! Jeg har de tingene jeg trenger og med årene innser man hvor mye koseligere det er å tilbringe tid sammen med familien enn å være desperat etter pakker, syns i hvert fall jeg.

Hva spiser du på julaften?

Jeg foretrekker helst ribbe, men i år skal vi ha pinnekjøtt.

Hvilket antrekk kjører du på julaften?

I år kommer jeg til å kle meg opp i en fin kjole - enten rød eller svart. Jeg er enda litt usikker, men kjole blir det i hvert fall. Tilbehøret er høye hæler, strømpebukse og masse smykker.

Hva er den beste julegaven du har fått?

Jeg vet ikke, det må nok være det året jeg fikk en iPhone i julegave fra mamma, pappa og ekskjæresten min! Det året var mobilen min ødelagt og det passet midt i blinken med en ny telefon da.

🦆🦆🦆 på ett bilde

...og den verste?

Det er uten tvil en altfor liten pyjamas, den var veldig fin, men synd den ikke passet.

Beste juleminne?

Det må være da hele familien reiste til Haukeliseter Fjellstue. Det er vakkert der og et enormt bra opplegg for store og små som gir julestemning.

Det var mye snø og vi leide små trehytter som vi bodde i. Vi gikk i fakkeltog og badet i en stamp ute i snøen! Det var juleverksted for alle og mye god mat. Det er garantert det beste juleminnet jeg har.

…og verste?

Hmm. Jeg har ingen verste juleminner, hver jul har vært veldig fin for min del, men jeg husker veldig godt da broren min ikke skulle feire jul med oss fordi han heller skulle feire jul med samboeren sin familie da de har tre barn.

Når man kommer til det punktet i livet blir man ofte splittet, noe som er dritt der og da, men veldig forståelig! Det skjer nok meg også en dag det, forhåpentligvis.

Dersom du fikk feire jul med en kjendis - hvem hadde du valgt, og hvorfor?

Kim Kardashian!! For det første elsker Kardashian/Jenner-familien jul, de pynter og gjør mye utav det. For det andre får man feire jul med mange kjendiser på likt, både Kim, Kylie, Khloe, Kourtney, Kris og Kendall ++. Det er jo et stort pluss i boka vil jeg si.

Ingrid Aguiluz hadde valgt Kim Kardashian dersom hun fikk feire jul med en kjendis.

Har du noen nyttårsforsett? I så fall, hva består de av?

Mine nyttårsforsetter er ingenting, jeg klarer aldri å gjennomføre de uansett. Neste år skal jeg trene mye, jobbe hardt med bloggen, YouTube-kanalen min og ikke minst Instagram.

Publisert:
Oppdatert:

#juledrøsen med Rune Bjerga: Dette er hans beste minne fra året som har gått

Vi har stilt Rune Bjerga 13 spørsmål om jul.

Publisert: