Kommer tilbake til Stavanger og Utopia

Søndag annonserte Utopia en ny artistduo til festivalen i Bjergstedparken i september.

Publisert:
DJ-duoen Broiler spilte i amfiet utenfor Stavanger konserthus under Utopia i 2018. Til høsten kommer de tilbake til festivalen.

DJ-duoen Broiler er klar for Utopia. Det melder festivalen i en pressemelding.

– Broiler er garantist for fest, og det er akkurat det vi trenger og fortjener nå. En god fest! Sammen med gode venner og god musikk. Da er Broiler akkurat det som skal til, sier festivalsjef Espen Knoph i pressemeldingen, og mimrer tilbake til da Broiler sist besøkte festivalen for tre år siden.

– Vi som var på Utopia i 2018 husker hvilken fest det ble da, og vi er virkelig klar for noe enda villere og større denne gangen, sier han.

Broiler er blant de store innen elektronika-scenen i Norge. Til sammen er duoen strømmet over 400 millioner ganger på Spotify.

DJ-duoen består av Mikkel Christiansen og Simen Auke. I starten gikk de under navnet DJ Broiler, og lagde låter hvor de harselerte med alt fra drikking og slåssing på Ayia Napa, til lokale tettsteder på Østlandet som Hokksund, Krokstadelva og Mjøndalen.

I 2013 bestemte duoen seg for å legge de ironiske låtene bak seg og ta musikken seriøst. Det samme året kom låta «Colors», året etter låta «Wild Eyes», som ble nominert til Spellemann.

LES MER:

Utopia utsetter festivalen til september

LES MER:

Utopia 2021: – Vi skal ikke avlyse!

Det internasjonale gjennombruddet kom i 2015 da Broiler slapp en remiks av «Shots» av Imagine Dragons. Låta har rundet 300 milloner streams på Spotify.

Broiler føyer seg inn i rekken av artistene Alan Walker, Astrid S, Cezinando, Lars Vaular og Moyka som også er klare for festivalen. Utopia går av stabelen 10. og 11. september.

Publisert:

Har solgt ut spektrum 10 ganger – nå kommer de tilbake til Stavanger

– Alt de tar i, blir til gull, sier festivalsjef for Utopia, Espen Knoph.

Oppdatert: