Nå begynner Mariah Careys julelandeplage å røre på seg igjen på strømmelistene

Du vet det nærmer seg jul når Mariah Careys evige monsterhit «All I Want for Christmas Is You» begynner å røre på seg igjen – når november er her.

Publisert:
Mariah Careys gamle låt «All I Want for Christmas Is You» er i ferd med å sparke seg i gang på strømmetjenestene – i november.

Nå rapporterer Billboard at Careys julehit økte 160 prosent i antall strømminger på 1. og 2. november i USA i forhold til de to foregående dagene.

Mens den fikk til sammen 715.000 klikk på 30. og 31. oktober, økte dette til 1,14 millioner strømminger de to første novemberdagene.

Mariah Carey kommenterte dette med en kjapp video på Twitter, der hun la ved en klipp av julesangen med ordene «Tiden er inne». Sangstjernen som selv er svært glad i julen, har ifølge Billboard sagt at for henne starter julen allerede 1. november.

LES MER:

Andre runde av Netflix-suksessen «Hjem til jul» har fått premieredato

«All I Want for Christmas Is You» dukket opp i 1994 på Careys første julealbum ut, «Merry Christmas». Men det tok utrolig nok 25 år før den klatret helt til topps på hitlistene: Det skjedde 21. desember i 2019.

Ifølge plateselskapet er låten den 11. mest solgte singelen globalt gjennom tidene.

Publisert:

Mariah Carey klarer det igjen

Mariah Carey er blitt lyden av jul. Nå topper «All I Want for Christmas Is You» hitlistene igjen.

Oppdatert:
  • NTB