Ny sesong for «Sex og singelliv»-oppfølger

Synes du det ble en litt brå stopp for gjensynet med Carrie, Miranda og Charlotte? Da kan du trøste deg med at det blir mer moro fra The Big Apple.

Publisert:
Tre av fire kom tilbake: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis tok opp tråden igjen og ga oss et gjensyn i «And Just Like That …»

Oppfølgerserien «And Just Like That …» får nemlig også en oppfølger – det blir en sesong to, bekreftes det på seriens sosiale medier kontoer.

Innholdssjef i HBO og HBO Max, Casey Bloys, sa i februar til  Deadline at han tror det i stor grad ville være opp til Michael Patrick King, som utviklet seriene, og hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker:

LES MER:

Det blir mer «And Just Like That …» – om Sarah Jessica Parker vil være Carrie på ny

Den første sesongen var HBO Max sin mest suksessrike serie hittil, melder strømmetjenesten. For selv om mange var kritiske til flere ting ved serien – som har Sarah Jessica Parker i hovedrollen som Carrie Bradshaw – var seertallene jevnt høye.

– Vi gjorde noe som er vanskelig å gjøre, vi tok noe folk kjenner og gjorde noe nytt ut av det, har serieskaperen Michael Patrick King uttalt til Variety.

LES MER:

Fans på Twitter slakter «Sex og singelliv» uten Samantha

Original-serien «Sex og singelliv» ble sendt fra 1998–2004. I desember i fjor var det klart for sesongpremiere på oppfølgerserien. Når det er duket for premiere på sesong to av denne, er så langt ikke kjent.

LES MER:

Hyller Skeivt kulturår med TV-serie der kjendiser prøver seg som drag queens

LES MER:

«Inventing Anna» ble sett i 196 millioner timer forrige uke – setter rekord

Publisert:

Det blir mer «And Just Like That …» – om Sarah Jessica Parker vil være Carrie på ny

Utsiktene er gode til at det blir en sesong nummer to av «Sex og singelliv»-oppfølgeren «And Just Like That..»

Publisert:
  • NTB