Dave Franco skal spille Vanilla Ice – og lover en hyllest til «Ice Ice Baby»-rapperen

Skuespilleren og regissøren Dave Franco akter å tre inn i rollen som 1990-tallsrapperen Vanilla Ice i en ny, biografisk film.

Publisert:
«The Rental»-aktuelle Dave Franco skal selv spille Vanilla Ice i den kommende filmen «To the Extreme», som er tittelen på Vanilla Ice sitt debutalbum.

Til Insider sier Franco at filmen kommer til å være en hyllest til hiphopartisten, som er mest kjent for hitlåten « Ice Ice Baby ».

Den vil ha samme tittel som debutalbumet, «To the Extreme», som ble sluppet i 1990 og gjorde den hvite rapperen til stjerne nærmest over natten.

Vanilla Ice i gjennombruddsåret 1991. Nå skal han få sin egen biografiske kinofilm.

Amerikanske medier skildrer en handling som forteller hvordan en ung Vanilla Ice kjemper med kjendiseri og utpressingsforsøk, beskyldes for å være en «sellout» – og samtidig skaper musikkhistorie.

LES MER:

Spellemann-kategorien «urban» regnes som stigmatiserende - skal omdøpes

For «Ice Ice Baby» var den første hiphoplåten som toppet Billboards singelliste, og «To the Extreme» toppet Billboards albumliste i 16 uker.

Dave Franco har vært i kontakt med Robert Van Winkle og sier:

– Rob er en så snill og intelligent fyr, og han har vært superhjelpsom med å få frem alle detaljer og gitt oss informasjon som allmennheten ikke kjenner til.

Det er uvisst når innspillingen starter på grunn av koronapandemien.

LES MER:

Storfilmene ruller i gang igjen

Vanilla Ice har fortsatt å lage musikk og hans nyeste album, «W.T.F. (Wisdom, Tenacity and Focus)", kom i 2011 og bød på gjester i spennet The Insane Clown Posse til Cowboy Troy.

Samtidig har han laget ni sesonger av oppussingsserien «The Vanilla Ice Project» på amerikansk TV.

Husker du super-hiten? 👇

Publisert:

Strømmetjeneste klar med film om Billie Eilish – skal også opp på kino

I februar neste år kommer dokumentarfilmen om den 18 år gamle popyndlingen.

Publisert:
  • NTB