Purified In Blood med ny musikk – et tiår etter sist

Sandnes-bandet Purified In Blood vender tilbake etter nærmere et tiår med to ny låter.

Oppdatert:
  • NTB
Purified In Blood vender tilbake!

Først ut er «Myrå», sluppet 20. april og beskrevet som «et episk spor som gir utsultede fans nærmere seks minutter med nådeløst uforsonlig lykke». Metalcorebandets nye comebackmusikk utgis av Indie Recordings, som i sin pressemelding konstaterer at «nesten ti års ventetid betaler seg».

LES MER:

Hiphop-legende kommer til Stavanger: – Veldig fett

Purified In Blood dukket første gang opp i 2003, ga ut debut-EP i 2004, spilte på Øya i 2005, turnerte med Kvelertak og opptrådte i USA – og India. De beskrev seg som kompisgjengen fra barne- og ungdomsskoletiden i Hommersåk som «alltid hadde band sammen».

– Vi er ikke dystre personer. Men vi er bevisste, på hvorfor ting er som de er, og tar det ut i musikken, sa Hallgeir S. Enoksen til NTB i 2010.

LES MER:

Jubileumsfeirende rockeband til Jærnåttå

Meningene var sterke i det opprinnelige straight-edgebandet, og da de ga ut sin andre fullengder dette året hadde de allerede hatt et avbrekk. I 2012 utkom Purified In Blood med sin foreløpig siste langspiller, «Flight Of A Dying Sun».

Purified In Blood anno 2022 er i dag Hallgeir S. Enoksen på vokal, Sander Loen og Tommy Svela på gitar, Stig S. Andersen på bass og Anders Mosness på trommer.

LES MER:

Kjøttfrie kjendiser: Dette er byens beste take away-retter

Publisert:
Oppdatert:

Bryan Adams klar for dobbelt norgesbesøk: – Jeg trodde faktisk det var over

Etter at turneen hans ble utsatt flere ganger, er den canadiske rockestjernen Bryan Adams igjen på banen. Turen går snart til Norge og DNB Arena.

Publisert:
  • NTB