Moyka kommer til Utopia

Utopia-festivalen slipper ny artist fredag: Monika Engseth - aka Moyka - melder ankomst til Bjergstedparken!

Publisert:
Moyka kommer til Utopia-festivalen i Bjergstedparken, 27. - 28. august.

– Moyka er et sjeldent stjerneskudd. En enorm vokal og et lydbilde som kan minne om Susanne Sundfør og Aurora, men med sin særegen stil, sier festivalsjef Espen Knoph i en pressemelding.

Produsent og singer-songwriteren fra Hallingdal kjent under artistnavnet Moyka, slapp debut-ep’en «Circles» i 2019. Året etter fulgte hun opp med «Spaces». Nå jobber hun med å ferdigstille plata «Revelations of Love», som kommer til høsten.

Lydbildet beskrives slik: Elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster, hvor melankolske tekster flettes inn i et lydbilde som balanserer på grensen mellom det organiske og det elektroniske universet.

På festival-cv’en finner vi Vill Vill Vest, Den Hemmelige Festen i Bergen, by:Larm, Bergenfest og Øyafestivalen. Og snart, altså: Utopia.

– Ryktene sier at det oser internasjonal klasse av liveshowene hennes. Jeg gleder meg noe enormt! sier festivalsjef Knoph.

Lineup

Tidligere denne uka ble det klart at Lars Vaular også melder ankomst til Utopia.

Det betyr at lineupen i skrivende stund ser slik ut:

  • Alan Walker
  • Cezinando
  • Astrid S
  • Lars Vaular
  • Stavangerkameratene
  • Isah & Dutty Dior
  • Moyka

– Avlyser ikke

Planen er å arrangere Utopia i nye og grønnere omgivelser i Bjergstedparken 27. - 28. august. Og det finnes både en plan B og C klar dersom det skulle bli vanskelig, understreket festivalsjefen i en pressemelding tidligere denne uka.

– Eventuelt så flytter vi datoen om festivalen ikke lar seg gjøre i august. Vi har en trinnvis tanke om hva vi kan gjøre, men vi ønsker jo helst ikke å snakke om det, for vi håper jo at august skal gå fint, sa han til Byas tidligere denne måneden.

Publisert:

Lars Vaular kommer til Utopia 2021

– Her snakker vi en legende, uansett sjanger.

Oppdatert: