Spotify ruller ut ny funksjon

Nå kan man lytte på musikk og podkaster sammen, uansett hvor man er i verden.

Oppdatert:
Spotify opplyser om at Group Session fremdeles er en beta-versjon, og at man kan forvente at funksjonen utvikler seg over tid.

Spotify har nylig lansert en fersk beta-versjon av funksjonen Group Session. Nå kan man lytte til låter, spillelister og podkaster samtidig sammen med andre, uansett hvor gjengen måtte befinne seg i verden.

Oppdateringen følger en tidligere versjon fra mai, hvor venner på besøk kunne få tilgang til å endre spillekøen med en slags digital DJ-funksjon. Funksjonen har ikke noe maks antall for antall brukere, og alle har mulighet til å overstyre hverandre.

Les mer om DJ-funksjonen under:

LES MER:

Spotify med ny funksjon: Nå kan kompisen styre spillelista di

Fra Sandnes til Singapore

I oppdateringen fra 28. juli kan man nå invitere opp til fire andre til en felles lyttefest. Ved å sende link eller strekkode, kan man nå enkelt trykke på «Connect»-knappen i venstre hjørne, og lytte til den samme podkasten fra Sandnes til Singapore.

I en tid hvor vi ikke kan gå på konsert sammen, som for eksempel her på Tou, kan man finne en ørliten trøst at vi i det minste kan streame musikk sammen.

Har lansert krisefond

I koronapandemien lanserte også streaming-giganten et samarbeid med veldedige organisasjoner innenfor musikk for å hjelpe artister og musikere i pengenød. Selskapet vil i den anledning matche donasjoner opp til 10 millioner dollar, nærmere 90 millioner kroner etter dagens kurs.

Tidligere i år løftet også Spotify taket på 10.000-låter, slik at man nå kan lagre et ubegrenset antall låter.

Publisert:
Oppdatert:

Disse podkastene lyttet nordmenn mest til

«Friminutt» med humorduoen Herman Flesvig og Mikkel Niva topper Spotifys liste over hvilke podkaster nordmenn har lyttet til i koronasommeren.

Publisert:
  • NTB