Kultur

Her er sommerens Netflix-nyheter

Våt og kjølig Rogalands-sommer?

Publisert:
 • Helene Mariussen (trd.by)
Naomi Watts spiller hovedrollen i den nye psykologiske thrillerserien «Gypsy».

Hvis du ikke vil oppsøke sola aktivt selv ved å hive deg på én av disse direkterutene fra Sola:

Her er Netflix-nyhetene du kan bruke som tidsfordriv mens du venter på sommeren.

Følg Byas.no på Facebook!

 • Få tilgang til gode rabatter og fordeler - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!

«Glow» - 23. juni

Dette er en dramakomedie i 10 episoder som tar sted i LA på 80-tallet, hvor du møter en gruppe damer som starter en brytegruppe, The Gorgeous Ladies of Wrestling. Ruth prøver å slå igjennom som skuespiller i storbyen og får en invitasjon til et audition som bryter sammen med 12 andre kvinner. Serien har samme skaper som «Orange is The New Black», og skal være stappfull av referanser og gimmiker fra 80-tallskulturen.

«Gypsy» - 30. juni

Naomi Watts spiller hovedrollen Jean Holloway i den nye psykologiske thrillerserien til Netflix, som utfordrer fordommer og tabuer. Jean er en terapeut som blir for engasjert i livet til sine pasienter, og ender opp med å ha en affære med sin pasient Sidney selv om hun er gift med Michael. Hun lever på kanten fordi hun kan, men hvor lenge klarer hun å balansere dobbeltlivet? Serien tar for seg seksualitet og intimitet fra et feminint perspektiv.

«Castlevania» - 7. juli

Dette kan være den perfekte serien for deg som liker tegneserier, videospill og japansk animasjon. Videospillet med samme navn ble først lansert på 80- tallet, og har siden den gang tatt for seg å jakte på vampyrer. Det blir en mørk serie hvor du får innblikk i Draculas verden, hvor en vampyrjeger prøver å redde en by fra en hær av overnaturlige dyr.

«Friends From College» - 14. juli

Dette er en ny komedie skapt av Nicholas Stoller og Francesca Delbanco. En vennegjeng møtes for første gang igjen, 20 år etter de var ferdige på universitetet. Gjengen har en spesiell fortid, og som episodene vil vise blir ikke framtiden noe enklere. Når gjengen møtes blir de like barnslige som de var i 20-åra, og følelser for gamle flammer våkner til live. Stjerner som Cobie Smulders, kjent fra «How I Met Your Mother», og Keegan-Michael Key spiller noen av hovedpersonene.

«Ozark» - 21. juli

Dette er enda en mørk og spennende serie Netflix har å by på. Jason Bateman spiller hovedrollen Marti Bird, som får problemer med en meksikans narkotikabaron og svarte penger. Han flytter familien til Missouri Ozarks for å beskytte dem, men oppdager raskt at farene allikevel ikke er til å rømme fra.

«Marvels - The Defenders» - 18. august

Er du glad i superhelter og Marvel-universet, er dette serien for deg. Serien følger karakterene Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones og Iron Fist som samarbeider for å ta rotta på sin felles fiende, The Hand. Karakterene møter personlige utfordringer, men oppdager raskt at de er sterkere når de står sammen. Handlingen tar sted i New York, og du får dermed det klassiske Marvel-universet servert på sølvfat.

«Disjointed» - 25. august

I dramakomedien «Disjointed» møter vi Ruth Whitefeather Feldman som er en legende i cannabis-miljøet, og driver endelig sin egen bedrift i LA. Her rekrutterer hun sin nyutdannede sønn og sin mann for å hjelpe til i bedriften, og trekløveret er nesten konstant høye.

Mer fra Byas:

LES MER:

10 kriminelt gode serier du kan binge

LES MER:

Mens vi venter på Game of Thrones: Dette kan du se på imens!

LES MER:

Denne funksjonen gjør ting litt enklere i sommerferien...!

Publisert:
 1. Netflix
 2. TV
 3. TV-serier

Nye serier i mars: Dette kommer på Netflix, HBO og Disney+

Vi har premieredatoene for de ulike strømmetjenestene klare!

Publisert:
 • Line Pevik

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Dette er nyhetene hos Netflix og HBO i september
  2 ÅR SIDEN
 2. KULTUR
  Dette kommer hos Netflix og HBO i november
  3 ÅR SIDEN
 3. KULTUR
  Her er serie-nyhetene i februar
  7 MÅNEDER SIDEN
 4. KULTUR
  Dette er nyhetene hos Netflix, Disney+ og HBO i januar
  2 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  Disse seriene kommer i september
  4 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Juli: Disse serienyhetene kommer på Netflix, HBO og Disney+
  1 ÅR SIDEN