Hvor er døren, hvor er hodet?

Ikke bare, bare å gå på konsert i regnvær, synes Marius Høyland.

Publisert:
  • Cornelius Munkvik
Dette er ikke helt lett, sier Marius Høyland, som var litt sein med å få på seg ponsjoen. Espen Stensland var litt raskere.
– Solbrillene er for å beskytte mascaraen, sier Kari Helene Bye Fjelde. Dino Serdarevic sin paraply er mot regnet.

Folk har allerede begynt å slippe inn på konsertområdet når Espen Stensland og Marius Høyland gjør sin entre. Stensland har allerede regnponsjoen på plass. Høyland jobber med saken.

– Hvor er døren i denne greia? Og hvor er hodet? Det er ikke lett dette her. Stress, rett og slett. Ikke minst når det så mange jenter her, sier han.

Fuktig

Vaktene slipper inn pulje for pulje mens politiet og narkotikahund følger med på at alt går riktig for seg. Det gjør det. Etter en halv time er køen borte og nye konsertgjengere som kommer til, kan gå rett inn.

– Det gjør ikke så mye at det er fuktig så lenge vi har så flotte regnponsjoer, sier unge Stensland, som benytter anledningen til å takke kompisens mor for lånet.

– De er kanskje ikke så veldig flotte, men de er gjennomsiktige. Det er viktig for se her, sier Høyland og trekker genseren til side.

Under den kommer et t-skjorte med bilde av Justin Bieber til syne.

– Han er jo en «kjekke pib», sier Høyland og ler.

Bieber i byen

Simen og Daniel Våge og Olav Andreas Lilleås kom omtrent da porten ble åpnet. De gleder seg først og fremst til å se Justin Bieber. De har faktisk en avtale med stjernen.

– Helt sant. Vi traff ham i Stavanger sentrum i går. Han satt sammen med en kompis, eller det var vel en vakt, utenfor Hall Toll. «No interviews, guys», var hans kommentar, sier brødrene Våge.

De hadde ikke planer om å intervjue ungdomsidolet og det endte med en kjapp prat.

«See you tomorrow», sa han, sier de.

Solbriller og paraply

Folk flest på konsertområdet setter nok pris på at det ikke var mange paraplyer å se. I alle fall ikke i køen utenfor. Ponsjoen derimot hadde svært mange funnet frem.

Noen ganske få hadde også tatt på seg solbrillene. Det var imidlertid ikke fordi de regnet med at skyene vil forsvinne i løpet av kvelden.

– Jeg tok på meg solbrillene i dag for å beskytte mascaraen, sier Kari Helene Bye Fjelde, som ankom sammen med Dino Serdarevic.

LES MER:

LES OGSÅ: Se hvordan det gikk da vår Byas-journalist ble til Justin Bieber

Publisert:

Slik skal arrangøren unngå samme Bieber-kaos som i Danmark

Hva med mat og drikke? Hvis jeg går fra køen fordi jeg må på do, får jeg plassen min tilbake? Skal jeg ta buss? Her er svarene fra arrangøren.

Publisert: