Disse nyhetene kommer på Netflix og HBO i mai

For true crime-elskere der ute som oss, gleder vi oss spesielt til filmen «Extremely wicked, shockingly evil and vile».

Zac Efron spiller hovedrollene i «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, om seriemorderen Ted Bundy.
Publisert: Publisert:

«Knock down the house»

iconDenne artikkelen er over fire år gammel

1. mai, Netflix

Dette er en dokumentar som handler om fire kvinner som starter et grasrotopprør under mellomvalget i USA.

Seerne får følge Alexandria Ocasio-Cortez, Amy Vilela, Cori Bush og Paula Jean Swearengin mens de bygger opp bevegelsen i det spesielle mellomvalget.

«Extremely wicked, shockingly evil and vile»

3. mai, Netflix

En film om den beryktede seriemorderen Ted Bundy! Her får vi et innblikk i hvordan kjæresten hans, Elizabeth Kloepfer, taklet avsløringen og rettssaken - og hvordan hun nektet å tro på den grusomme sannheten i lang tid.

Ted Bundy spilles av Zac Efron, og Elizabeth av Lilly Collins.

«A pesar de todo»

3. mai, Netflix

Denne spanske originalfilmen handler om at fire søstre møtes i forbindelse med morens begravelse. Der oppdager de at deres far ikke var deres biologiske far. De legger ut på søken etter hvem deres ekte fedre er, og på veien oppdager de mye om seg selv og sin mor.

«Dead to me» sesong 1

3. mai, Netflix

Enken Jen vil avsløre hvem som drepte mannen hennes. Judy har selv har opplevd et tragisk tap. De to møtes i en støttegruppe og blir venner til tross for svært ulike personligheter.

«Lucifer» sesong 4

8. mai, Netflix

Om du ikke har fått med deg denne serien før, handler den om Djevelen som er lei av å være helvetes hersker og flytter til Los Angeles. Der han åpner en nattklubb og blir kjent med en drapsetterforsker.

«Miracle workers», sesong 1

9. mai, HBO Nordic

Denne serien er basert på boka What in God's Name, med Daniel Radcliffe (Harry Potter) i hovedrollen som karakteren Craig.

Komedien finner sted i himmelen, og Radcliffe spiller en engel som har ansvar for menneskenes bønner. For å unngå jordas undergang, må engelen Craig og Eliza (spilt av Geraldine Viswanathan) hjelpe menneskene med kanskje den vanskeligste bønnen - å bli forelska.

MER FRA BYAS:

Publisert: